blog

Zápisníky Paperblanks – pôžitok pre oči aj dušu

utorok 17. marca 2009 23:42
Ut 17.03. 2009 23:42

Skvelá správa pre všetkých milovníkov vizuálne príťažlivých, kvalitných a praktických zápisníkov! Ako jeden z mála internetových obchodov na Slovensku Vám ponúkame originálne zápisníky Paperblanks. Na svetovom trhu sú už 20 rokov a vyrábajú sa z obnoviteľných zdrojov, čím chránia životné prostredie.

Čo robí Paperblanks jedinečnými? Paperblanks v sebe spájajú neopozeraný dizajn s poctivou ručnou výrobou. Metóda používaná na šitie väzby má pri knihách už viac ako storočnú tradíciu. Papier, z ktorého sú vyrobené stránky, neobsahuje žiadne kyseliny a zabraňuje presvitaniu textu z opačnej strany. Každý Paperblanks má na zadnej strane praktickú priehradku, kde si môžete uložiť svoje poznámky alebo fotografie.

Obálky sú inšpirované najrôznejšími motívmi z celého sveta. Či už máte radi hodvábny prepych z Číny, ornamenty z Perzie, rukopisy slávnych osobností alebo francúzske kvetinové vzory, z motívov Paperblanks si určite vyberie každý. Vyjadrite svoj štýl a zapisujte myšlienky do jedných z najžiadanejších a najobľúbenejších zápisníkov na svete.