blog

Twilight sága láme rekordy predajnosti

utorok 24. novembra 2009 00:10
Ut 24.11. 2009 00:10

Twilight sága: NovMartin, 24. novembra 2009 Romantická sága o zamilovaných upíroch Twilight láme rekordy v predajnosti. Ku koncu októbra 2009 si na svoje konto pripísala už 85 miliónov kusov predaných na celom svete. K tak vysokej miere predajnosti samozrejme prispieva aj najnovšie filmové spracovanie druhého dielu Twilight ságy: Nov, ktoré práve prichádza do slovenských kín.

Príbeh obyčajnej stredoškoláčky Belly, do ktorej sa zaľúbi záhadný mladík Edward, ako sa postupne ukáže, upír, už dobyl celý svet. Sága, skladajúca sa zo štyroch dielov (Súmrak – Nov – Zatmenie – Úsvit), učarovala hlavne mladým ženám, ktoré v nej nachádzajú silné vášne, strhujúci a napínavý príbeh, ale hlavne životnú lásku, ktorá dokáže prekonať všetky prekážky.  Samotnej ságe americkej spisovateľky Stephenie Meyerovej však už žiadne prekážky v ceste nestoja. Veď od roku 2005, kedy bol vydaný prvý diel, sa jej už po celom svete predalo viac ako 85 miliónov kusov, pričom k tomuto úspechu prispeli aj slovenskí čitatelia a čitateľky.

Tí podľahli čaru upírov rovnako ako celý svet, a tak sa môžeme pochváliť tým, že viac ako stotisíc kusov Twilight ságy si už našlo miesto v poličkách a srdciach práve slovenských čitateliek. Tento výsledok je naozaj pozoruhodný, veď od vtedy, ako bol pred rokom uvedený Súmrak a ďalšie diely, sága ani raz nevypadla z TOP 15 rebríčka najpredávanejších kníh na Martinus.sk, pričom polovicu času strávili v TOP 5 a samotný Úsvit kraľoval rebríčku ako TOP 1 dlhých 9 týždňov.

Martinus.sk samozrejme teší úspech každej knihy, a preto pri príležitosti uvedenia najnovšieho filmového spracovania druhého pokračovania Twilight ságy: Nov do slovenských kín, ponúka svojím zákazníkom jedinečnú možnosť, ako získať niektorý z dvoch originálnych plagátov s tématikou z tohto filmu.  Stačí, ak sa zaradia medzi prvých 500 zákazníkov, ktorí využijú možnosť objednať si 4kolekciu Twilight – Súmrak, Nov, Zatmenie a Úsvit s mimoriadnou zľavou, okrem ktorej dostanú aj jeden zo spomínaných plagátov. Je to jedinečná možnosť ako potešiť svoje kamarátky, dcéry, vnučky alebo samú seba dávkou neprekonateľnej upírskej romantiky a zároveň získať od Martinus.sk originálny darček.

To však nie je všetko! Pre troch zákazníkov, ktorí do 7.12.2009 spravia najväčšiu objednávku a získajú od Martinus.sk vyššie spomínaný plagát, je pripravené ešte jedno prekvapenie – tričko k filmu Nov!

Tisíce upírov. Jeden Edward.
Tisíce kníhkupectiev. Jeden Martinus.
Váš Martinus.sk

Získajte plagát a tričko Twilight!