blog

Kníhkupectvo Martinus.sk v Bratislave pred Vianocami a medzi sviatkami

štvrtok 10. decembra 2009 17:48
Št 10.12. 2009 17:48
Martinus.skMilí Martinusáci,

opäť spoločne čelíme predvianočnému zhonu, v obchodoch sa tmolíme čoraz častejšie, hľadáme tie najlepšie darčeky pre našich blízkych a popri iných povinnostiach nemáme času nazvyš. My v Martinuse by sme vám radi uľahčili nakupovanie najviac, ako sa bude dať. Špeciálne pre vás, ktorí ste už využili alebo sa chystáte využiť možnosť osobného odberu internetových objednávok v našej predajni v Bratislave (Obchodná 41), sme pripravili zopár rád, ako pri vyzdvihnutí zásielky ušetriť čo najviac času.

Tipy na pohodové vyzdvihovanie zásielky pred Vianocami

  1. Predtým, ako sa vyberiete po svoju zásielku, vždy počkajte na potvrdzujúcu SMS alebo e-mail, ktorý vás bude priamo vyzývať k vyzdvihnutiu zásielky v našej predajni. Aj keď objednávka môže figurovať v našom systéme ako vybavená, ešte nemusí byť fyzicky v predajni.
  2. Pri vstupe do predajne si prosím prichystajte SMS alebo vytlačený e-mail, ktorý ste od nás dostali. Nájdete tam číslo Vašej objednávky.
  3. Osobný odber vydávame v zadnej časti predajne. Pokladne na platbu kartou a platbu v hotovosti sú oddelené. Prosím dodržujte toto rozdelenie.
  4. Majte pripravené a nadiktujte obsluhujúcemu personálu číslo objednávky, ktorú ste si prišli vyzdvihnúť a zaraďte sa k pokladni podľa zvoleného spôsobu platby.

Spôsob platby odporúčame zvoliť si aj na základe počtu ľudí, ktorí si prišli po zásielku pred vami. Počet zásielok pred tou vašou si môžete kontrolBratislavská prevádzka Martinus.sk na Obchodnej 41ovať na obrazovke priamo v predajni. Pre overenie správnosti zásielky sa vás personál môže spýtať na priezvisko, prípadne nejaký titul zo zásielky.

Platbu poukážkami Sodexo, Cadhoc a Ticket realizujeme pri pokladni s platbou v hotovosti. Platenie poukážkami je časovo náročnejšie, nakoľko je vám doúčtovaný servisný poplatok vo výške 5% z hodnoty poukážok, ktorými chcete platiť, preto prosíme o strpenie a porozumenie.

Otváracie hodiny

V predajni sme vám k dispozícii v pondelok až piatok od 10:00 do 19:00, v sobotu aj nedeľu je otvorené od 10:00 do 15:00.

Kedy je najvýhodnejšie prísť si pre osobný odber, aby ste boli vybavení čo najrýchlejšie?

Pred Vianocami nakupuje u nás veľké množstvo z vás, preto sa počas určitých hodín môže predĺžiť doba vybavenia vášho osobného odberu. Najvhodnejší čas, kedy si vyzdvihnúť objednávku, je v súčasnosti počas pracovného týždňa 10:00 – 11:00 a 14:00 – 15:00, prípadne v nedeľu. Sú to doposiaľ zákazníkmi najmenej frekventovane využívané časy.

Naviac k zásielkám, ktoré si vyzdvihnete v nedeľu, získate 10% zľavu na nákup tovaru v predajni, platnú do Vianoc – stačí ak sa pri platení preukážete faktúrou z objednávky, ktorú ste si prevzali v niektorú z decembrových nedieľ.

V predajni sú vám k dispozícií všetky bestsellery a tisícky ďalších kníh zo všetkých oblastí

Ak ste si niečo nestihli prípadne zabudli objednať, nezúfajte. Nakupovať môžete aj priamo v predajni. Náš personál vám rád poradí s výberom vhodného titulu pre vašich blízkych. (Upozornenie: v predajni nenájdete celú ponuku z našej stránky. Väčšinou sú k dispozícii najnovšie a najpredávanejšie tituly z jednotlivých knižných kategórií. Na Obchodnej 41 nepredávame DVD, puzzle ani spoločenské hry. Internetová cena sa vzťahuje len na objednávky, ktoré zrealizujete prostredníctvom www.martinus.sk. V predajni máme klasickú maloobchodnú cenu.)

Tip: Dostupnosť titulu v predajni si môžete overiť e-mailom na obchodna@martinus.sk.

Ďakujeme vám za dôveru a tešíme sa na vás – či už on-line alebo “off-line” 🙂

Tisíce príbehov.
Jedno kníhkupectvo.
Váš Martinus.sk