blog

Prvé bratislavské narodeniny sú v znamení zľavy a autogramiády

piatok 14. mája 2010 01:12
Pi 14.05. 2010 01:12

Milí Martinusáci,

dnes sa oslavuje! Veď práve dnes 14.5.2010 má naša bratislavská predajňa na Obchodnej 41 presne jeden rok! Za tých 365 dní sa predajňa stala obľúbeným miestom, kde sme konečne dostali šancu stretnúť sa s vami “tvárou v tvár”. Tešili sme sa a stále s tešíme z každej jednej tváre, ktorá k nám zavíta – či už pre svoju internetovú objednávku, kvôli knihe, ktorú si chce kúpiť priamo na predajni alebo príde len tak, nasať atmosféru veľkej hromady kníh. 🙂 Sme veľmi radi, že otvorenie našej prvej pobočky mimo Martina sa stretlo s takým úspechom. Ďakujeme vám!

A keď oslavovať, tak jedine zľavou, nie? 😉 Preto bude dnes (t.j.14.5.2010) a celý nasledujúci víkend (15.-16.5.2010) všetok tovar na našej bratislavskej predajni so zľavou -15%! Zastavte sa na Obchodnej 41 a odneste si peknú knihu za ešte príjemnejšiu cenu! A to nie je všetko!

Veď ako sme vám už avizovali, tak práve dnes sa v našej predajni koná autogramiáda renomovanej spisovateľky Petry Nagyovej -Džerengovej, ktorej najnovší bestseller Ženy nášho rodu si získal mnohé z vás. Autogramiáda sa koná o 17.00 a ak sa niekedy oplatí prísť, tak je to práve dnes! Veď čo môže byť príjemnejšie ako zľava -15% na všetok tovar spojená s autogramiádou obľúbenej spisovateľky? 🙂 Bližšie informácie o autogramiáde nájdete v našom predchádzajúcom článku TU.

Tešíme sa na vás! 🙂

Tisíce príbehov.
Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

PS: A nezabudnite! Už zajtra sa končí hlasovanie o Knihu roka! Zapojte sa do hlasovania a získajte tak šancu vyhrať ceny za 1000 EUR! Bližšie informácie nájdete TU.