blog

Výhercovia súťaže o tri výtlačky detektívneho románu Muž s tvárou zabijaka

streda 26. mája 2010 15:58
St 26.05. 2010 15:58

V rámci z krstu knihy Muž s tvárou zabijaka sme vám priniesli nielen rozhovor s autorom tejto knihy, fínskym spisovateľom Matti Rönkä, ale aj súťaž o tri výtlačky jeho prvého románu v slovenskom jazyku, podpísané samotným autorom. Rozhovor zaujal množstvo čitateľov, a tak niet divu, že nám prišli stovky správnych odpovedí, z ktorých sme vylosovali troch šťastných výhercov, ktorým pošleme výtlačok knihy Muž s tvárou zabijaka podpísaný samotným autorom.

Správna odpoveď na súťažnú otázku Ako sa volá rusko-fínska hraničná oblasť, v ktorej sa narodil Matti Rönkä? bola Karélia (ale uznávali sme aj Karjala (po fínsky), ??????? (po rusky) alebo ?o???a, (po švédsky)). Zo správnych odpovedí sme vyžrebovali týchto troch výhercov:

  1. Ivana Donovalová
  2. Andrea Bagin
  3. Zuzana Háziová

Výhercom srdečne gratulujeme a ostatným zúčastneným ďakujeme za účasť v súťaži. Ak ste nevyhrali, tak nesmúťte, veď ešte stále sa môžete zapojiť do súťaže o knihu podpísanú slávnym írskym autorom Eoinom Colferom a o päť exkluzívnych stopárskych uterákov DON’T PANIC. Súťažnú otázku nájdete priamo TU. Držíme palce! 🙂

Tisíce príbehov.
Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

Zaujímavé linky:

Matti Rönkä: Je ťažké vysvetliť mladým, aký bol Sovietsky zväz (+súťaž)

Eoin Colfer: Najlepšou terapiou je stránka, kde na vás nadávajú (+súťaž)