blog

V časopise Šarm vyšla už druhá vaša poviedka o nevere

piatok 16. júla 2010 00:01
Pi 16.07. 2010 00:01

Tento týždeň vyšla v časopise Šarm už druhá poviedka o nevere, ktorú ste napísali vy! Že nie je od vás? Tak to máte najvyšší čas zapojiť sa do nášho letného projektu Poviedky o nevere! 🙂 Minulý rok sme vám dali šancu spolupracovať na tvorbe prvého spoločného slovenského románu Minulosť ťa dostane. Tento rok sme pre všetkých písaniachtivých individualistov vymysleli niečo iné. Vydavateľstvo Evitapress, najväčšie internetové kníhkupectvo Martinus.sk a týždenník Šarm pripravujú knižný titul POVIEDKY O NEVERE, ktorého súčasťou môže byť aj vaša práca! Stačí len literárny talent a trochu šťastia.

Začiatkom novembra vyjde zbierka POVIEDKY O NEVERE, pričom spoločný menovateľ všetkých poviedok je snáď jasný priamo z názvu. 🙂 Ak sa chcete stať aj vy stať spoluautorom tejto zbierky, tak nie je nič jednoduchšie! Veď zapojiť sa môže každý! Svoju poviedku ľubovoľného rozsahu pridaj na našu webovú stránku, po schválení tímom bude uverejnená na internete. Každý týždeň naša porota vyberie najlepšiu poviedku, ktorá v skrátenej verzii vyjde v týždenníku Šarm a v konečnej úprave aj v novej knihe POVIEDKY O NEVERE. Autor príbehu bude ocenený 30-eurovou poukážkou na nákup kníh na Martinus.sk a aj riadnym autorským honorárom 200 eur.

Kniha POVIEDKY O NEVERE vyjde v prvom novembrovom týždni a prvýkrát si ju budete môcť kúpiť na Bibliotéke v Bratislave. Ako bonus v knižke nájdete aj poviedky od autorov zvučných mien – Eva Urbaníková či Petra Nagyová-Džerengová. Spolu s tlačenou verziou vyjde aj audio kniha, kde každú poviedku načíta iný slovenský umelec. Navštívte stránku www.poviedkyonevere.sk, napíšte svoju vlastnú poviedku o nevere a potom už len stačí, aby sa vaša poviedka zapáčila porote.

Projekt už je v plnom prúde, tak neváhajte a skočte doň aj vy. 🙂 Na stránkach Šarmu si už tisícky slovenských čitateliek a čitateľov prečítali poviedky Ženy a iné svine a List na rozlúčku. Ak si myslíte, že vy by ste napísali lepšiu, prípadne máte príbeh, s ktorým sa chcete podeliť, tak neváhajte a zapojte sa! Okrem finančnej odmeny na vás možno čaká aj literárna sláva. 🙂