blog

Kníhkupectvo Martinus, Nám. A. Hlinku (SC Mirage), Žilina

pondelok 15. novembra 2010 10:35
Po 15.11. 2010 10:35

Martinus.sk je síce najväčšie internetové kníhkupectvo na Slovensku, ale zároveň sa snaží vybudovať si možnosti, ako sa so svojimi zákazníkmi stretnúť “tvárou v tvár.” Osobný kontakt s ľuďmi, ktorých čítanie baví minimálne tak ako nás, je jedným z hlavných dôvodov, prečo sme sa rozhodli zakladať ďalšie kníhkupectvá. Samozrejme, okrem iného nám to umožňuje prinášať vám aj ďalšie výhody – osobný odber kníh za internetové ceny, tituly, ktoré máme na sklade, sa k vám dostanú rýchlejšie a hlavne – v našich kníhkupectvách môžete vždy nasať atmosféru moderného a útulného kníhkupectva, ktorá je v dnešnej uponáhľanej dobe taká vzácna. Určite sa zastavte, tešíme sa na vás! 🙂

Kníhkupectvo Martinus, Nám. A. Hlinku 7/B (SC Mirage), Žilina

Naše tretie novootvorené kníhkupectvo nájdete  priamo v centre Žiliny v modernom nákupnom centre SC Mirage na námestí A. Hlinku (hneď vedľa Farských schodov). Je to (momentálne) naše najväčšie kníhkupectvo, ktoré vám okrem bohatého výberu kníh ponúka aj detský kútik plný rozprávok a iných kníh pre deti a štýlovú kaviareň, v ktorej si môžete naplno vychutnať atmosféru kníh pri šálke dobrej kávy. Naše žilinské kníhkupectvo je zároveň miestom, kde si môžete vyzdvihnúť svoje internetové objednávky. Má to niekoľko výhod – v prvom rade ušetríte na poštovnom, ktoré samozrejme v prípade osobného odberu neplatíte. Knihy dostanete za internetové ceny. Vyhnete sa oneskoreným doručením, ktorým je Slovenská pošta (žiaľ) známa.

Hlavné výhody kníhkupectva Martinus v Žiline

  • milý a priateľský personál, ktorý vám vždy rád a ochotne pomôže
  • moderné a útulné kníhkupectvo s množstvom miest na sedenie, kde si môžete prelistovať knihu, ktorá vás práve zaujala
  • široký výber titulov zo všetkých žánrov a kategórií
  • osobný odber – internetové ceny, rýchle doručenie, nulové poštovné
  • štýlová kaviareň s výhľadom na mesto
  • pohodlné kreslá, ktoré lákajú k relaxu s knihou v ruke
  • detský kútik s knihami pre najmenších
  • mäkučký koberec! 🙂

Pravidelné čítania rozprávok pre najmenších

Milí oteckovia a mamičky, bola by škoda nevyužiť náš perfektný detský kútik, preto sme začali organizovať pravidelné čítania rozprávok pre najmenších, ktoré sa stretli s veľkým úspechom. Každý týždeň sa môžete stretnúť s tetou Rozprávkarkou – vždy v nedeľu o 14:00. Zastavte sa u nás so svojimi ratolesťami a nechajte ich vychutnať si tie najkrajšie rozprávky. Alebo vyžeňte oteckov s deťmi a vychutnajte si chvíľu pokoja. 🙂 A nezabudnite – ak sa niektorá rozprávková knižka dieťatku zapáči, tak počas celého čítania na ňu dostanete zľavu 10%. 🙂 Tešíme sa na vás a vaše detičky!

Otváracie hodiny:

pondelok-nedeľa: 9:00-21:00

Pozrite si mapu


Pozor! Naše žilinské kníhkupectvo nájdete aj na Facebooku! Ak sa chcete dozvedieť medzi prvými, aké akcie, zľavy a iné udalosti sa v ňom chystajú, určite sa staňte fanúšikom stránky Kníhkupectvo Martinus.sk – Žilina.

A samozrejme, nájdete nás aj na Foursquare. :-)

Knihy nielen predávame, my nimi žijeme

To krásne na svete kníh je, že je rozsiahly a neustále sa v ňom dá objavovať niečo nové a zaujímavé. Jeho rozsiahlosť je však zároveň aj dôvodom, prečo sa v ňom ľudia často strácajú. Ponuka kníh je v dnešnej dobe skutočne široká. Veď Martinus.sk vám ponúka viac ako 80.000 titulov. A práve preto, aby ste sa v tej širokej ponuke nestratili, sme pre vás založili tento blog, ktorého hlavným cieľom je informovať vás o knižných novinkách, tituloch, ktoré by nemali ujsť vašej pozornosti, ale aj o všetkom zaujímavom, čo sa v knižnom svete deje. Okrem iného na našom blogu nájdete tieto kategórie:

Knižné tipy – každý týždeň pre vás naši redaktori vyberajú to najlepšie, čo sa na knižnom trhu objavilo. Knižky, ktoré by rozhodne nemali ujsť vašej pozornosti!

DVD novinky – aj vo svete filmu pribúdajú skvelé tituly každý týždeň. Sledujte túto rubriku, ak ich nechcete premeškať.

Recenzie – čo robíme, keď vám práve neposielame knihy? Čítame ich! A potom o tom píšeme, aby sme sa s vami podelili o názor na množstvo titulov, ktoré by mohli zaujať aj vás.

Rozhovory – zaujímavé knihy spravidla píšu zaujímaví ľudia. My sa s nimi stretávame, dôkladne ich vyspovedáme a potom vám ich myšlienky a názory ponúkneme.

Literárna revue Dada Nagya – najznámejšieho slovenského odborníka na literatúru Dada Nagya vám určite nemusíme predstavovať. My vám každý druhý týždeň prinášame jeho Literárnu revue, ktorá sa vysiela na vlnách Slovenského rozhlasu.

Knihoholik Daniel Hevier v labyrinte kníh – ani ďalšie meno vám určite nie je neznáme. Daniel Hevier, slávny slovenský spisovateľ, básnik, textár a prozaik je naším kolegom a pravidelne píše o tom, čo ho vo svete literatúry práve zaujalo.

Samozrejme ani to stále nie je všetko. Ešte sme nespomenuli rôzne súťaže, akcie, zľavy, rôzne naše mini-projekty, a tak ďalej. Náš blog sa čítať rozhodne oplatí!

Tisíce príbehov.
Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

Navštívte našu “kaviarňobývačku”! 🙂

Čo je najdôležitejšie pri čítaní knižky? Pohodlie! A preto sme pre vás v našom žilinskom kníhkupectve pripravili krásnu, novú obývačku so super-pohodlnými sedačkami! Prídite si k nám vychutnať šálku chutnej kávy, poleňošiť v našej obývačke a vychutnať atmosféru tisícov kníh, ktorými budete obklopení. A to všetko s výhľadom na mesto! Tešíme sa na vás! 🙂

Zaujímavé linky:

Kníhkupectvo Martinus – Bratislava

Kníhkupectvo Martinus – Nitra

Kníhkupectvo spinká... pozrite si galériu úžasných nočných fotiek z nášho žilinského kníhkupectva