blog

Výhercovia súťaže o štyri knihy Waris Dirie

utorok 23. novembra 2010 10:48
Ut 23.11. 2010 10:48

Minulý týždeň sme uverejnili rozhovor so slávnou bojovníčkou proti ženskej obriezke a zároveň autorkou autobiografickej knihy Púštny kvet – Waris Dirie. Spolu s rozhovorom sme pre vás zorganizovali súťaž o štyri podpísané knihy tejto výnimočnej osobnosti. Waris Dirie má očividne aj na Slovensku množstvo obdivovateľov, pretože nám na email prišiel rekordný počet správnych odpovedí. A kto teda nakoniec získava knihy, podpísané samotnou autorkou?

Správna odpoveď na súťažnú otázku v akej krajine momentálne žije Waris Dirieová? je samozrejme V Poľsku. Waris to niekoľkokrát spomenula aj v samotnom rozhovore, ktorý ste asi čítali dosť pozorne, keďže nám neprišla ANI JEDNA nesprávna odpoveď. 🙂 Z tých správnych sme vylosovali týchto štyroch výhercov:

1.       Katarína Miklositsová
2.       Andrea Šimkaninová
3.       Katarína Ondášová
4.       Ania Tof

Výherkyniam srdečne gratulujeme a ostatným zúčastneným ďakujeme za účasť. Ak ste nevyhrali, tak nesmúťte, už teraz máme pre vás ďalšiu súťaž.  Stačí si prečítať náš zaujímavý rozhovor s Johnom Virapenom – autorom knihy Nežiaduci účinok: Smrť. Rozhovor nájdete priamo TU!

Tisíce príbehov.
Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

Zaujímavé linky:

John Virapen: Acylpyrín vás môže zabiť skôr, ako sa dostanete k dverám lekárne (+súťaž)

Waris Dirieová: Ach, mamička, ako ti to mohli urobiť?

Pavel Hirax Baričák: Nepíšem literatúru a už vôbec nie hodnotnú!

Richard Müller: Umenie má ľudí nútiť k zamysleniu