blog

Na PORIADNE tetovanie s motívom Twilightu nie je nikdy príliš neskoro!

štvrtok 20. januára 2011 00:01
Št 20.01. 2011 00:01

Tetovanie zažíva obrovský boom. Z pôvodnej ozdoby väzňov sa stáva módna záležitosť, ktorou si neváha ozdobiť telo takmer každý mladý človek. Ale nielen mladý. 49-ročná Britka sa rozhodla, že jej chrbát bude oveľa krajší, ak bude celý pokrytý postavami z jej obľúbenej ságy Twilight! Ako sama vysvetľuje, tetovanie prospelo aj jej zdraviu.

Cathy Wardová, 49-ročná pracovníčka cukrárenského oddelenia miestneho supermarketu, trpela depresiami zo svojej nadváhy. Jej dobrá priateľka sa rozhodla, že na depresiu jej určite pomôže film, v ktorom vystupujú samí mladí, krásni a vyšportovaní ľudia. A Edward. Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a prvý film Twilight ságy Cathy totálne učaroval a tak, ako mnoho iných, aj ona prepadla upírskemu ošiaľu.

Rozdiel bol však v prístupe. Kým väčšine fanyniek stačí, keď si detskú izbu otapetujú plagátmi Eda a Kuba, Cathy ako zrelá, dospelá žena, sa k problému postavila zodpovednejšie. Jediným adekvátnym riešením bolo využiť najdokonalejšie plátno na svete – vlastné telo! Aj to je však hodné tak kvalitného námetu len do určitej gramáže. Cathy preto začala radikálne chudnúť. Vďaka motivácii v podobe vysnívaného tetovania v rozsahu jeden ľudský chrbát dokázala zhodiť takmer 32 kg, čo je prakticky polovica váhy hlavného hrdinu série.

Tento obdivuhodný výkon sa jej podaril za šesť mesiacov, po ktorých mohla konečne navštíviť tetovacie štúdio a za ušetrených 2.000 libier si dopriala 22 hodín bolesti. Výsledok však stojí za to. Na celom chrbte sa jej rozprestierajú tváre Roberta Pattinsona, Kristen Stewartovej a Taylora Lautnera. To však stále nie je všetko! Edward je síce len jeden, ale vzhľadom na jeho schopnosť ozdobiť akúkoľvek časť tela, ešte nie je všetkému tetovaniu koniec. Len na to potrebuje ďalších dvetisíc libier.

“Milujem Roberta Pattinsona,” hovorí Cathy, “chcem sa dostať do formy, aby som si mohla dať na brucho vytetovať jeho postavu Edwarda Cullena. Podľa môjho názoru by som mohla míňať peniaze na hýrenie alebo na jedlo, ale namiesto toho ich míňam na niečo, čo ma skutočne baví.” Cathy rozhodne nestráca čas. Každý deň poctivo trénuje v miestnosti, ktorú má celú vytapetovanú plagátmi hlavných hrdinov, a popritom pozerá filmy Twilight alebo aspoň počúva soundtrack. Niet divu. Veď do päťdesiatky už chce mať potetované celé paže.

Napriek jej očareniu Robertom Pattinsonom jej našťastie žiadna manželská kríza nehrozí. Jej manžel Francis (52) síce jej nadšenie nezdieľa, ale ako prehlásila Cathy: “Francis si myslí, že to je úžasné. Len sa na mne smeje a necháva to celé na mne.” Ťažko povedať, či mu príde úžasné, ako schudla a smeje sa na jej tetovaniach alebo naopak.

Zdroj (foto): dailymail.co.uk

Zaujímavé linky:

Dá sa z Twilightu zblázniť? Očividne áno.

16-ročný spevák Justin Bieber vydá svoje memoáre

Twilight sága vyjde v špeciálnej limitovanej edícii

Sprosté ohováranie Súmraku

Nehaňte Súmrak náš – nemienkotvorná úvaha