blog

Výhercovia súťaže o kozmetické balíčky Mary Kay

utorok 15. februára 2011 17:15
Ut 15.02. 2011 17:15

V spolupráci s kozmetickou značkou Mary Kay sme pre vás minulý týždeň spustili súťaž o tri kozmetické balíčky v hodnote 85 EUR. Podmienka účasti v súťaži bola jednoduchá. Nájsť heslo ukryté v popise jedného z najlepších románov minulého roka Priateľ do dažďa. Úloha to bola očividne jednoduchá, pretože nás zaplavili stovky správnych odpovedí. A kto nakoniec dostane sľúbené balíčky?

Keby spisovatelia videli, koľko odpovedí nám prišlo do súťaže o kozmetiku, nejeden by asi zvážil, či sa radšej nedá na poradenstvo v odbornej starostlivosti o telo. 🙂 Heslo bolo prefíkane napísané bielym písmom, takže sa objavilo len pri označení textu. Až na pár výnimiek ste ho všetci našli a správne napísali, že heslo bolo: “Písanie je bozkávanie v mysli.”

Zo správnych odpovedí sme vylosovali týchto troch výhercov:

1. Zuzana Nemčeková, Kláštor pod Znievom

2. Juraj Horný, Nemšová

3. Pavol Kubík, Černová

Výhercom srdečne gratulujeme a zároveň ich upozorňujeme, že si môžu vybrať, či chcú balíček s kozmetikou pre pána alebo pre dámu. Všetkým ďakujeme za účasť a ak ste nevyhrali, tak nezúfajte, už teraz sa môžete zapojiť do našej súťaže o 333 kníh v hodnote 3.333 EUR! Bližšie informácie nájdete TU.

Tisíce príbehov.
Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

Zaujímavé linky:

Vyhrajte kozmetický balíček Mary Kay v hodnote 85 EUR!

Recenzia knihy Priateľ do dažďa