blog

K výhodám Dôvery patrí aj zľava na Martinus.sk

streda 11. mája 2011 06:01
St 11.05. 2011 06:01

Milí Martinusáci,

v spolupráci s poisťovňou Dôvera sme pripravili Výhody, ktoré môže využívať každý z vás, kto je zároveň klientom tejto zdravotnej poisťovne. Vďaka nášmu spoločnému programu tak môžete ušetriť pri nákupe v hodnote 30 eur 3 eurá ak ste registrovaní ako jednotlivec a 5 eur pri nákupe nad 50 eur, ak ste registrovaní ako člen Klubu Rodina. Navyše, členovia Klubu Rodina pri takomto nákupe neplatia ani poštovné!

Aké sú podmienky na uplatnenie tejto zľavy?

Táto akcia sa týka každého Martinusáka, ktorý je zároveň poistený v zdravotnej poisťovni Dôvera. Ak ste zaregistrovaný ako JEDNOTLIVEC , môžete si objednať akýkoľvek tovar so zľavou 3 € pri minimálnej objednávke v hodnote 30 €. Ak ste zaregistrovaný ako člen Klubu RODINA , získate pri nákupe tovaru zľavu 5 € pri minimálnej objednávke v hodnote 50 € + poštovné v hodnote 2,59 € zadarmo.

Ako si uplatniť zľavu?

Je to jednoduché! Stačí, ak pri nákupe akéhokoľvek tovaru na www.martinus.sk v kroku „Potvrdzovanie objednávky“ zadáte svoje IČP (identifikačné číslo poistenca) z preukazu poistenca poisťovne Dôvera (nie vaše rodné číslo). Zľavu si môžete samozrejme uplatniť aj v našich kamenných kníhkupectvách v Bratislave, Martine, Nitre a Žiline. V takom prípade budete potrebovať svoj preukaz poistenca, alebo aspoň vedieť potrebné údaje. Prosím, nezabudnite, že na jedno unikátne IČP si môžete uplatniť zľavu maximálne 2 x za mesiac.

PS: Akékoľvek prípadné otázky vám radi zodpovieme buď priamo tu, v diskusii k tomuto článku, alebo na emailovej adrese info(zavináč)martinus.sk

 

Zaujímavé linky:

Darujte centy rodinám detí, ktoré zápasia s chorobou. Stanete sa ich Dobrým anjelom.

Zúčastnite sa literárnej súťaže vydavateľstva Tatran a vyhrajte zaujímavé ceny!

Hirax vydá svoj ďalší román na martinusáckom blogu! Začína dnes!

Ako dosiahnuť svoje ciele a víťaziť v konfliktoch