blog

Literárna revue s Dadom Nagyom (27.4.2011)

piatok 27. mája 2011 10:05
Pi 27.05. 2011 10:05

Každý druhý týždeň vám prinášame ďalší diel Literárnej revue so známym slovenským moderátorom, odborníkom na literatúru, ale hlavne milovníkom dobrých kníh – Dadom Nagyom.

Príjemný piatkový podvečer, milí priatelia, vitajte pri počúvaní Literárnej revue rádia Slovensko. Čakajú vás v nej tri ukážky z knižných noviniek na možno trochu zvláštnu  tému – múzeum. Začneme s úryvkom z románu Múzeum nevinnosti, ktorého autorom je asi najznámejší turecký spisovateľ, držiteľ Nobelovej ceny za literatúru Orhan Pamuk. V druhej ukážke sa nám predstaví výborný slovenský román Miesta v sieti nemenej skvelej Veroniky Šikulovej. A na záver nám Milorad Pavič opíše, čo preňho znamená Znamienko krásy.

Našim dnešným hosťom bude hudobníčka a autorka debutovej prózy Láska je sliepka Lucia Piussi. Príjemné počúvanie s hudbou skupiny Club des Belugas vám želajú Dušan Macko a Dado Nagy.

[powerpress]

Tento diel Literárnej revue bol pôvodne odvysielaný 20.05.2011.

Vypočujte si aj ďalšie diely Literárnej revue s Dadom Nagyom. Všetky uverejnené diely nájdete TU.

POZOR! Literárnu revue Dada Nagya si už môžete vychutnať aj ako podcast na iTunes! Stačí kliknúť TU. Nezabudnite sa zapísať na pravidelný odber, aby vám neušiel ani jeden diel! 🙂