blog

Výsledky súťaže o kozmetické balíčky Mary Kay

štvrtok 26. mája 2011 09:31
Št 26.05. 2011 09:31

Milí Martinusáci,

pri príležitosti premiéry filmového spracovania vynikajúceho románu Voda pre slony sme si pre vás v spolupráci s renomovanou kozmetickou značkou Mary Kay pripravili súťaž o tri kozmetické balíčky v hodnote 80 EUR. Otázky boli len dve, podľa nášho najlepšieho vedomia a svedomia boli zároveň veľmi jednoduché, a tak nás ani neprekvapila tá obrovská spŕška správnych odpovedí. Teda prekvapila, ale príjemne. 🙂 Ako to teda nakoniec dopadlo?

Najskôr sa pozrime na správne odpovede. Slonica, okolo ktorej sa celý príbeh točí, bude určite minimálne tak slávna ako Dumbo a do histórie literatúry (a filmu) sa zapíše pod svojím menom – Rosie. Druhá otázka sa týkala hlavného predstaviteľa. Asi len málokto si pri čítaní knihy predstavoval Jacoba s tvárou idola miliónov dievčenských sŕdc, ktorému už navždy ostane prischnutá nálepka trblietavého upíra – Roberta Pattinsona. Nuž, ale tvorcovia filmu sa rozhodli, že on sa tam hodí najviac a tak tam je. 🙂 A zároveň je samozrejme správnou odpoveďou na druhú súťažnú otázku.

Ako sme už spomínali, prišla nám obrovská záplava správnych odpovedí (plus pár nesprávnych), z ktorých sme vyžrebovali tieto šťastné výherkyne:

  1. Mária Kurová
  2. Lea Žáčiková
  3. Stanka Adamčíková

Výherkyniam srdečne gratulujeme a všetkým ďakujeme za účasť! A ak ste nevyhrali, nezúfajte, už dnes sa môžete zapojiť do ďalšej súťaže! Tentoraz o skvelé stopárske uteráky Don‘t panic! 🙂

Tisíce príbehov, jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

Zaujímavé linky:

Voda pre slony

Príbehu manželského trojuholníka, ktorý zahŕňa neposlušného slona by bola škoda odolať – recenzia románu Voda pre slony