blog

Letná súťaž pre všetky deti: Čítaj a vyhraj!

streda 29. júna 2011 09:08
St 29.06. 2011 09:08

Ahoj!

Aj ty patríš medzi tých, ktorí radi čítajú? Aj pre teba je väčší problém, kde zháňať neustále nové knižky, ako ich samotné prečítanie? Potom si to aj ty, pre koho sme spoločne s Knihobežníkom zorganizovali veľkú letnú súťaž! Dokážme spoločne, že deti na Slovensku čítajú! Čaká na vás množstvo dobrodružstiev nielen na stránkach kníh, ale aj pri ich schovávaní a hľadaní! Na tých najväčších čitateľov samozrejme čaká nielen dobrý pocit, ale aj odmena, o akej sníva každý knihomil! 🙂

Určite poznáš náš projekt Knihobežník, v ktorom je zapojených viac ako 2500 ľudí a viac ako 2000 kníh. Tie sú poschovávané po celom Slovensku a zmyslom hry Knihobežník je ich nájsť, prečítať a opäť schovať, aby ich mohol hľadať a čítať ďalší Knihobežník. A potom ďalší! A ďalší! A takto stále dokola, aby si jednu knihu prečítalo čo najviac ľudí. Dobrá správa je, že teraz sa do projektu môžete zapojiť aj vy, deti!

Stačí, aby si zastavil v niektorom z našich kníhkupectiev, s pomocou našich milých kníhkupcov sa zaregistroval a potom už len hľadal, čítal a schovával Každé dieťa, ktoré pridá do Knihobežníka vlastnú knihu bude zaradené do súťaže.  Môžeš priniesť knihy, ktoré si už prečítal a doma ich nechceš, alebo také, o ktoré sa chceš podeliť aj s inými a vymeniť ich za iné.

Na konci leta vyhodnotíme, kto prečítali najviac kníh a prvé tri deti odmeníme poukážkami na nákup v našom kníhkupectve. Špeciálna cena čaká aj toho, kto zapojí najviac svojich vlastných knižiek a podelí sa o ne s ostatnými.

My sami sme venovali do projektu detské knižky, ktoré môžeš nájsť v našich kníhkupectvách v Martine, Bratislave, Žiline a Nitre a zobrať si ich domov na prečítanie. A samozrejme, potom ich schovať, aby si s nimi užili množstvo zábavy aj ďalší!

Milí rodičia, táto výzva sa týka samozrejme aj vás! Máte doma dieťa, ktoré rado číta? Neváhajte a zapojte ho do súťaže! Spozná nové príbehy, nebude sa cez prázdniny nudiť a môže vyhrať knižky, ktoré sa mu páčia.

Tešíme sa na všetkých malých Knihobežníkov!

Tisíce dobrodružstiev, jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

Zaujímavé linky:

Kompletné pravidlá súťaže Čítaj a vyhraj (PDF)

Zoznam a adresy našich kníhkupectiev (záložka Predajne vpravo hore)

Knihobežník – poďme spolu napísať príbehy stoviek kníh! 🙂

Do Knihobežníka už môžete pridávať aj vlastné knihy

Knihobežník: Najzaujímavejšie fakty 2010

Knihobežník má desiatky partnerských miest! Zatiaľ dve. 🙂