blog

DVD tipy: Filmy na letné chvíle

streda 13. júla 2011 00:02
St 13.07. 2011 00:02

Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD tipy vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého.

  • Harry Potter 1 – 6

    Na úvod nás opäť čaká kolekcia a táto je o to symbolickejšia, že už tento týždeň sa uzavrie posledným dielom v kinách. Pripomeňme si, kde to všetko začalo. Ako malý Harry prvýkrát chytil prútik a hneď musel stáť pred vrahom svojich rodičov. Ako sa na čarovnej škole začali diať divné veci, ako z prísne stráženého väzenia ušiel nebezpečný zločinec, ktorý môže pomôcť temnému pánovi, skrátka ako sa príbeh vyvíjal až ku konečnému veľkému súboju. (Viac info)

  • Četník ze Saint Tropez

    Ambiciózny policajný dôstojník Cruchot je preložený do Saint Tropez. Tu rieši nielen policajné prípady ale vychováva dcéru, ktorá sa snaží urobiť dojem na svojich nových priateľov. Oklame ich, že jej otec je milionár s jachtou v prístave. Príbeh sa zamotá, keď sa zistí, že pôvodní majitelia jachty nie sú tí, za ktorých sa vydávajú… Čo by to bolo za leto bez legendárneho četníka? (Viac info)

     

  • Pomáda

    Dej nás zavedie do strednej školy Rydell v päťdesiatych rokoch. Danny Zucco, žiak posledného ročníka, sa po prázdninách opäť stretáva so svojimi kamarátmi. Ohromí ich líčením svojho milostného dobrodružstva pri mori. Medzi dievčatami sa objavuje nová žiačka Sandy. I ona sa chváli svojim prázdninovým stretnutím s fantastickým chlapcom, s ktorým prežila krásny milostný príbeh. Keď sa “letní milenci” náhle stretnú tvárou v tvár, takmer stratia dych. Lenže láska v novom prostredí školy má úplne iné pravidlá než na osamelej morskej pláži… Legendárna pomáda je to pravé na horúce letné dni. (Viac info)

  • Otec prasiatok

    V predvečer Sviatku prasacej hliadky zmizne Otec prasiatok, ktorý obvykle plní detské priania a rozdáva darčeky. Vychovávateľka Zuzana ho musí nájsť, pretože inak nebudú žiadne darčeky, a dokonca ani nevyjde slnko. S partou netradičných pomocníkov sa púšťa do pátrania, zatiaľčo jej dedko Smrť sa rozhodne Otca prasiatok zastúpiť. Lenže jeho plnenie prianí je celkom svojrázne, a tak musí Zuzana s priateľmi zakročiť skôr, než nastane hotová katastrofa… (Viac info)

  • Kolekcia: Rozum a cit

    Osudy sestier Marianne a Ellinor Dashwoodových, ktoré boli nútené začať svoj život v skromnejších pomeroch. Na novom mieste sa stretávajú s mnohými zaujímavými ľuďmi vrátane mužov, ktorí o ne javia záujem a prežívajú tu prvé lásky i sklamania. Pútavá romanca podľa románu Jane Austenovej prichádza opäť ako kolekcia od BBC. (Viac info)

     

  • The Avengers: Najmocnejší hrdinovia sveta I.

    Iron Man, Thor, Kapitán Amerika i Hulk. Štyria legendárni hrdinovia a ich príbehy, ktoré sa spájajú, aby zločinci mali ešte menšie šance. Toto DVD obsahuje 7 dielov a je povinnosťou pre všetkých fanúšikov Marvelovských komiksov. (Viac info)