blog

Martinus.sk podporuje projekt E-žena roka. Staňte sa jeho súčasťou aj vy!

streda 17. augusta 2011 11:11
St 17.08. 2011 11:11

,,Aby ženy zostali ženami,“ taká je nosná myšlienka projektu Občianskeho združenia E-ženy, pod názvom E-žena roka 2011. Jedným z jeho cieľov je motivovať ženy k podnikaniu cez internet práve preto, aby si dokázali nájsť viac času pre svoj osobný život a venovali pracovný čas rozvoju vlastnej firmy. A Martinus.sk, ako najväčšie internetové kníhkupectvo na Slovensku, tento projekt veľmi rád podporí. 🙂

Rada čítam. Občas sa na autorov hnevám pri konci knihy, lebo keď dočítam príbeh, znova sa musím vrátiť do reality. No našťastie máme k dispozícií veľa úspešných autorov, ktorí nám ponúkajú kvalitné diela.

Medzi moje najobľúbenejšie žánre patria životopisy a romány zakladajúce sa na skutočných udalostí. Neviem ako vy, ale ja pri čítaní autobiografií alebo životopisov úspešných ľudí sa nabíjam energiou a posilňujem svoje odhodlanie s heslom: ak to dokázali oni, mám šancu uspieť vo svojom obore aj ja. Častokrát ma ich príbehy inšpirujú k novým aktivitám, alebo ma aspoň preberú zo všednej každodennej rutiny.

Pripustili ste si niekedy ten fakt, že možno aj váš osobný príbeh môže niekoho inšpirovať? Veru tak! Každý človek môže svojimi skúsenosťami a vedomosťami obohatiť toho druhého. A preto dnes mám pre vás 2 výzvy:
1. výzvu pre tie dámy, ktoré podnikajú na internete a
2. výzvu pre všetkých ostaných, ktorí radi čítate príbehy iných ľudí, radi súťažíte, či radi podporíte ženy, ktoré sa nevzdávajú a sú vzorom pre tie ostatné.

O čo ide?
Občianske združenie E-ženy, ktorého zakladateľkami sú Gabriela Revická a Monika Jakubeczová tento rok vyhlasuje súťaž E-žena roka 2011. Cieľom projektu je motivovať ženy k podnikaniu cez internet z dôvodu, aby si dokázali nájsť viac času pre svoj osobný život a venovali pracovný čas rozvoju vlastnej firmy. Pri zostavovaní kritérií hodnotenia o E-ženy roka budú hodnotitelia zameraní na ženu ako celistvú osobnosť, nielen na podnikateľskú aktivitu ženy.

Nosná myšlienka projektu E-žena roka 2011 je: “Aby ženy zostali ženami”.  Ženám, ktoré dokážu zladiť svoje podnikanie s rodinným životom a v súlade so svojimi prirodzenými ženskými hodnotami, patrí za ich výnimočnosť spoločenské uznanie. Základnou podmienkou pre zaradenie do súťaže je, aby žena, podnikateľka oslovovala svojich klientov (aj) prostredníctvom svojej webovej stránky.

Ak ste pri čítaní týchto riadkov pocítili, že je to šanca pre vás, vyzývam vás: KANDIDUJTE za E-ženu roka 2011!
Podrobné informácie a podmienky súťaže nájdete na domovskej stránke projektu: E-žena roka 2011.

Ak vás súťaž zaujala, ale viete, že sa jej nemôžete zúčastniť, mám pre vás “lákadlo”, prečo sa vám oplatí sledovať a zapojiť sa do súťaže ako porotca.

Hlasujte za E-ženu roka 2011 a vyhrajte hodnotné ceny!

Súťažiace budú zaradené do troch kategórií:
– Prvá kategória je určená pre ženy, ktoré podnikajú kratšie obdobie ako 3 roky a majú maximálne päť zamestnancov.
– Druhá kategória je určená pre ženy, ktoré podnikajú 3 a viac rokov alebo počet ich zamestnancov je viac ako päť.
– Tretia kategória – E-žena sympatia – hlasovanie prostredníctvom čitateliek a čitateľov portálu www.e-zeny.sk

A tu je moja výzva pre vás, čitateľov, ktorí nemôžete súťažiť: Prečítajte si osobné príbehy kandidátiek, pozrite si ich webové stránky a hlasujte!
Výhra, ktorá bude patriť jednej z čitateliek alebo čitateľov, ktorí svojim hlasom podporia výherkyňu tretej kategórie (Eženu sympatiu) je víkendový wellness pobyt v luxusnom apartmáne na Liptove a knižný nákup vo forme poukážky na Martinus.sk v hodnote 50 Eur.

Oficiálne hlasovanie sa začne od 10.10.2011, ale už teraz sa môžete pozrieť na niektoré osobné príbehy kandidátiek súťaže. A to priamo TU.

Dovtedy môžete “lajkovať” (Facebook  tlačidlo “páči sa mi” samotný projekt E-žena roka 2011 a tak dať šancu ďalším ženám, aby sa do súťaže zapojili.

S Gabikou sa tešíme na vaše príbehy a hlasy!

Monika Jakubeczová