blog

Na konto Dobrého anjela sme už vyzbierali viac ako desaťtisíc eur! Ďakujeme!

utorok 6. septembra 2011 00:01
Ut 6.09. 2011 00:01

Milí Martinusáci,

ste skvelí! V rámci akcie Darujte centy ste za necelé štyri mesiace darovali na konto humanitárneho systému Dobrý anjel viac ako desaťtisíc eur! Chceme vám poďakovať v mene všetkých chorých detí, ktorým tento systém pomáha. Ich život je o niečo ľahší aj vďaka vám. Opäť ste dokázali, že ich osud vám nie je ľahostajný.

Keď sme spúšťali akciu Darujte centy a stanete sa Dobrým anjelom, tajne sme dúfali, že vás nadchne rovnako ako nás. Nedúfali! Verili, ba priam vedeli! Veď spoločne sme im už kúpili krásne knižky, spoločne im odvádzame 4 eurá z každého kúpeného románu Izba, a tak myšlienka ponúknuť vám možnosť zaokrúhliť každý nákup o pár centov, ktoré idú všetky na konto Dobrého anjela, si nás okamžite získala. Už po prvých pár dňoch sme videli, že aj vás. A teraz, o štyri mesiace a viac ako desaťtisíc eur neskôr, môžeme konštatovať, že vás nadšenie pre túto akciu neopúšťa! Pre mnohých sa stala spôsobom, ako pravidelne prispieť aspoň pár centov a stať sa tak Dobrým anjelom.

Spoločne sme tak dokázali, že keď sa spojí úsilie a nadšenie tisícok Martinusákov, tak aj niekoľko centov dokáže urobiť rozdiel a stať sa pomocou, ktorá sa ráta. Že každý cent, ktorý ide na pomoc chorým deťom má obrovskú hodnotu. V mene chorých detí vám z celého srdca ďakujeme!

Akcia Darujte ceny a stanete sa Dobrým anjelom pokračuje a nás veľmi teší, že ani po dosiahnutí krásnej hranice desaťtisíc eur a po štyroch mesiacoch od jej spustenia neklesá vaša snaha pomôcť. Sme hrdí, že práve naši Martinusáci dokázali, že aj pár centov znamená rozdiel. Že keď sa spojí úsilie tisícov, tak sa z malej pomoci stáva veľká. Ďakujeme vám nielen za finančnú pomoc, ale aj za šírenie tejto krásnej myšlienky!

Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk