blog

DVD tipy: Nezvyčajné príbehy

streda 14. septembra 2011 00:03
St 14.09. 2011 00:03

Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD tipy vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého.

  • Tim Hill – HOP

    Blíži sa nám jeseň. A tak sa netradične pozrieme na Veľkú noc. Je to milý zajačik. Bolo mu súdené prevziať rodinný veľkonočný podnik, lenže on chcel hrať rock! A tak sa tínedžer zajac vydáva do Hollywoodu za svojim snom stať sa rockovou bubeníckou hviezdou. Tam sa stretáva s Fredom, lenivcom bez práce, ktorý má svoje vlastné vznešené ciele. Všetko smeruje ku veľkému finále, kedy bude potrebné zachraňovať životy. (Viac info)

  • Clint Eastwood – Život po životě

    Opäť niečo netradičné – život po živote. Ten roky pozoruje George (Matt Damon), ktorý je americký staviteľ, ktorý má už od detstva zvláštne spojenie s mŕtvymi. Francúzska novinárka Marie sa ocitne na hranici života a smrti, čo úplne otrasie jej realitou. A keď londýnsky školák Marcus stratí svojho najbližšieho, zúfalo potrebuje odpovede. Ich osudy sa pretnú a ich životy sa zmenia. Pod taktovkou Clinta Eastwooda, ktorý už neraz ukázal, že je viac než obyčajný režisér. (Viac info)

  • Eric Brevig – Medveď Yogi

    Medveď Yogi, všetkými milovaný zlodej piknikových košov, práve vstúpil do sveta filmu! Ale nebude len vymýšľať plány ako ukradnúť piknikový kôš a večne rozčuľovať rangera Smitha. Tentokrát pôjde o veľa – major Brown sa totiž rozhodol park zavrieť a pôdu predať, keďže vynáša málo peňazí. A tak Yogi musí ukázať, že je naozaj viac než len obyčajný medveď, spojiť sa s rangerom a všetko zachrániť. Samozrejme, pomôže mu Bubu. (Viac info)

  • N/A – Dobrodružstvá v architektúre Dana Cruickshanka 1.

    Dan Cruickshank objavuje koncept krásy v architektúre. Pozrime sa na tento nezvyčajný dokument, kde architekt, spisovateľ a žurnalista precestuje najväčšie mestá sveta, v ktorých sa zameral na budovy, ktoré sú výstižným vyjadrením ľudských snáh, tvorivého ducha a viery. (Viac info)

  • Peter Andrikis – Útek z konca sveta

    Mladá dievčina Mary skončí kvôli drobným krádežiam v britskej trestaneckej kolónii v Austrálii. Uprostred ťažkých zločincov a v pekle väzenského systému sa rozhodne utiecť. Spolu so svojím mužom Williamom, za ktorého sa vydala počas cesty do kolónie, naplánujú útek a vezmú svoj osud do vlastných rúk! Vydaní napospas otvorenému moru a stíhaní zúrivými dozorcami, zvádzajú boj o život a slobodu… (Viac info)

  • N/A – Barbara Wood (5 DVD)

    Románové príbehy majstrovskej rozprávačky Barbary Woodovej, patria k najhodnotnejším bestsellerom súčasnosti a prinášajú vzrušujúce dobrodružstvá odohrávajúce sa v rozličných končinách sveta. Táto kolekcia obsahuje 5 DVD romantických príbehov Barbary Wood. Srdcové záležitosti, Dúhový had, Hra osudu, Kliatba rodu Pembertonovcov a Búrlivé roky čakajú, aby odhalili nezvyčajnú romantiku. (Viac info)