blog

Zažite výnimočné stretnutie so štyrmi populárnymi slovenskými autormi!

piatok 7. októbra 2011 13:30
Pi 7.10. 2011 13:30

Milí Martinusáci,

otvorenie nášho najväčšieho kníhkupectva na Obchodnej 26 v Bratislave nám prináša možnosti, aké sme doteraz v našom hlavnom meste nemali. Okrem krásnych priestorov a úžasného spojenia s legendárnou kaviarňou je to aj možnosť organizovať pre vás rôzne kultúrne akcie. Preto si vás dovoľujeme srdečne pozvať na prvé z našich pravidelných stretnutí! Začíname skutočne exkluzívne – pripomenieme si 10. narodeniny Martinusu a spolu s nami budú na desať spoločne strávených rokov spomínať tí najpovolanejší – štyria populárni slovenskí autori – Barbora Kardošová, Evita Urbaníková, Jozef Banáš a Gustáv Murín, ktorí zmenili tvár slovenského knižného trhu!

Príďte si posedieť do Martinusu, ktorý je teraz spojený s legendárnou kaviarňou SHTOOR a pochutnať si na výborných mafinoch, ktoré dostane prvých 30. Martinusákov zadarmo. Dozviete sa veľa nového o vašich obľúbených autoroch, budete im môcť položiť otázky, ktoré vás už dlho zaujímali a nikto sa ich doteraz neopýtal a chýbať samozrejme nebude ani autogramiáda! 🙂 Vychutnajte si večer v spoločnosti, aká sa len tak hocikedy nestretne!

Štyria z najpopulárnejších slovenských autorov dneška sa stretnú na jednom pódiu. Príde Evita Urbaníková, jedna z najúspešnejších autoriek Slovenska, ktorá ma konte také bestsellery ako Všetko alebo nič, Svet mi je dlžný alebo Vzťahová níž. Druhú polovicu nežnejšej časti našej návštevy bude tvoriť Barbora Kardošová, ktorá vo svojom románe Sladko v ústach dokázala, že o jedle sa dajú písať nielen kuchárske knihy. 🙂 Zdatne im budú sekundovať Jozef Banáš, spisovateľ, ktorý ešte nenapísal knihu, ktorá by sa nestala bestsellerom a Gustáv Murín, vďaka ktorému vieme o slovenskej mafii viac, než by nám bolo niekedy milé. 🙂 Uznajte, že toto je pozvanie, ktoré sa dá len ťažko odmietnuť! 🙂

Ak teda ešte nemáte program na utorok, 11.10.2011 o 18:00, budeme radi, ak nás prídete navštíviť! 🙂

Tešíme sa na vás! 🙂

Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk
PS: Pridajte si akciu na Facebooku, aby ste na ňu náhodou nezabudli! 🙂 Nájdete ju priamo TU.