blog

DVD tipy: Zaujímavé filmy pre každého

streda 18. apríla 2012 23:19
St 18.04. 2012 23:19

Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD tipy vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého.

  • Olivier Megaton – Colombiana

    Pred nedávnom sme mali možnosť vidieť tento film v kinách. Zanechal za sebou pomerne rozpačité reakcie divákov. Niektorí kritizujú jeho prostoduchosť a vidia ho ako podpriemerný akčný film. Iní sú celkom spokojní. Nech je ako chce, jedna vec je istá – všetkým sa páči Zoe Saldana, krásna hlavná protagonistka. Hrá vrahyňu. Ako dieťa bola prítomná pri vražde svojich rodičov, teraz sa z nej stal chladnokrvný vrah. A pomsta bude sladká… (Viac info)
  • Arthur 1 – 3

    Že je Luc Besson filmový mág už vedia všetci. A prispeli k tomu aj filmy o Arturovi. Teraz si môžeme užiť celú kolekciu pekne pohromade. Najskôr Artur objaví čarovný svet malých ľudkov, ktorý ale čelí veľkej hrozbe. Tú sa mu podarí odvrátiť, rovnako ako získa lásku. Lenže Maltazard sa chce pomstiť. A to nie je všetko. Zloduchovi sa dokonca podarí dostať aj do sveta ľudí. Kolekcia teda obsahuje filmy Arthur a Minimojovia, Arthur a Maltazardova pomsta a Arthur a súboj dvoch svetov. (Viac info)
  • John Singleton – Bez dechu

    Taylor Lautner ako akčný hrdina. Mladý Nathan Harper jedného dňa objaví svoju fotografiu na webovej stránke s nezvestnými deťmi. Rýchlo zisťuje, že jeho doterajší otec a matka rozhodne nie sú jeho skutočnými rodičmi. Teraz chce viac než čokoľvek iného odkryť svoju pravú identitu. Do cesty sa mu však pripletú vládni agenti a začína ho prenasledovať polícia. Čo stojí za tajomstvom jeho pravého mena a rodiny? Z prenasledovania sa stáva divoká a nebezpečná hra o Nathanov život, v ktorej pri ňom stojí jeho priateľka Karen. (Viac info)
  • John G. Avildsen, Sylvester Stallone – Rocky – Kompletní sága

    Outsider. Šampión. Idol. Sylvester Stallone sa predstavuje ako boxer Rocky Balboa vo filmoch, ktoré jedinečným spôsobom snúbia ľudskosť a fyzickú silu. Držiteľ Oscara pre najlepší film i jeho nemenej pôsobivé a akciou nabité pokračovania práve vychádzajú v úplnej kolekcii! Rocky Balboa je na začiatku druhoradý boxer, ktorého zatratil i vlastný tréner. Všetko sa ale razom mení, keď dostane šancu stretnúť sa v ringu so stávajúcim boxerským šampiónom! I v nasledujúcich pokračovaniach Rocky zvádza ťažké bitky v ringu a ďalšie, často ešte ťažšie, mimo neho. (Viac info)
  • Wim Wenders – Pina

    Najnovší film Wima Wendersa je vôbec prvý európsky hraný 3D film. Wenders snímku natočil ako poctu nemecké choreografke Pine Bausch, ktorá zásadným spôsobom ovplyvnila tanec a divadlo poslednej tretiny dvadsiateho storočia. Film mal byť spoločným projektom Wendersa a Bauschovej, ale vďaka jej smrti vznikol “in memoriam” a zachycuje jej kľúčové diala a spomienky najbližších spolupracovníkov. Film je strhujúcou cestou do sveta gest a emócií, do krajiny duše zobrazenej telom. (Viac info)
  • Zora Ochodnická – Zora efekt

    Zora Ochodnická, profesionálna cvičiteľka, odborníčka v oblasti zdravej výživy a špecialistka na redukciu váhy vydala po 5-tich rokoch pripravila voľné pokračovanie úspešného cvičenia Zora efekt. Cvičenie zostavila na základe dlhoročných skúseností. Zamerala sa na cviky, ktoré spôsobujú schudnutie a spevnenie postavy. Zora tieto cviky pretavila do efektívnej zostavy, ktorá spôsobuje viditeľný efekt zoštíhľovania a spevňovania postavy už za pár týždňov niekoľko minútového cvičenia. (Viac info)