blog

Máme pre vás päť bestsellerov úplne zadarmo!

pondelok 16. apríla 2012 10:34
Po 16.04. 2012 10:34

Milí Martinusáci,

určite za zhodneme, že skvelých kníh nie je nikdy dosť. A skvelých kníh, ktoré si môžete prečítať zadarmo už vôbec nie. 🙂 A preto vám aj tento rok ponúkame v spolupráci s vydavateľstvami Slovart, Tatran, Motýľ a Hladohlas päť výborných bestsellerov úplne zadarmo. Len tak. Každú jednu knihu si môžete stiahnuť v elektronickej podobe a čítať celých tridsať dní. Či už máte radi detektívky Dominika Dána, postrehy Borisa Filana, alebo romantické či skutočné príbehy, v piatich bestselleroch, ktoré si teraz môžete stiahnuť úplne zadarmo, si určite vyberiete. Nech sa páči!

Až do 15.5.2012 má každý Martinusák vo svojej knižnici na Martinus.sk prednahratých päť bestsellerov, ktoré môže čítať zadarmo celých 30 dní. Ide o vynikajúcu detektívku Nehanebné neviniatko od Dominika Dána, citlivý román Borisa Filana Wewerka, skutočný príbeh René Bendu Moja studená vojna, rozprávanie o duchovnej obrode z pera Pavla Hiraxa Baričáka a jeho Príbeh muža a medzinárodný bestseller Daniela Glattauera Priateľ do dažďa.

Aby ste si ich mohli stiahnuť, stačí sa zaregistrovať na Martinus.sk a jednorazovo si nainštalovať a autorizovať aplikáciu Adobe Digital Editions. Postup je veľmi jednoduchý a nezaberie vám viac ako pár minút. Pre prípad potreby sme pre vás pripravili aj podrobný návod. Ak by ste chceli mať možnosť čítať tieto skvelé tituly aj po uplynutí 30 dní, môžete si samozrejme zakúpiť klasickú, časovo neobmedzenú verziu e-knihy.

Všetky svoje elektronické knihy nájdete v sekcii Môj Martinus > E-knižnica. Pre vaše pohodlie sme tam týchto 5 výborných kníh už umiestnili, stačí kliknúť na ikonu “EPUB” pri titule, ktorý si želáte stiahnuť.

Viac informácií a bližšie podmienky tejto akcie nájdete priamo TU.

Prajeme Vám príjemné (e-)čítanie!

Váš Martinus.sk

PS: A ešte malá rada na záver. Každú knihu môžete čítať 30 dní od dátumu jej stiahnutia. Čiže ak si ju stiahnete 16.4., potom sa vám 15.5. zablokuje a jej ďalšie čítanie nebude možné. Samotná akcia však trvá do 15.5., čiže ak si knihu stiahnete v posledný deň akcie, budete mať ešte ďalších 30 dní na jej prečítanie. Odporúčame vám preto sťahovať si knihy postupne, aby ste ich nemuseli čítať všetky naraz a mali na ne viac času. Dosť bolo rečí, hor sa do čítania! 🙂

Stiahnite si týchto päť bestsellerov úplne zadarmo:
Všetky vás už čakajú priamo vo vašej e-knižnici na Martinus.sk.