blog

Cenu za zodpovedné podnikanie sme oslávili poštovným zadarmo! :-)

utorok 17. apríla 2012 23:01
Ut 17.04. 2012 23:01

Milí Martinusáci,

aj vďaka vám sme dosiahli ďalší krásny úspech! Od nadácie Pontis sme dostali hlavnú cenu pre malé a stredné podniky za zodpovedné podnikanie Via Bona 2011! Tento úspech nás nesmierne teší a chceme sa oň podeliť aj s vami, ktorí ste jeho základom. Preto sme sa rozhodli a v stredu 18.4.2012 bolo poštovné zadarmo!

Milujeme to, čo robíme – od úplného začiatku až po moment, kedy knihy dočítate a podelíte sa o svoj názor na našich stránkach. Aj preto nás nesmierne teší, keď sa naša snaha stretáva s pozitívnym ohlasom. Či už príde priamo od vás, alebo v podobe získania takého prestížneho ocenenia, ako je Via Bona – cena za zodpovedné podnikanie.

Preto by sme chceli touto cestou poďakovať hlavne vám, našim Martinusákom, vďaka ktorým môžeme nielen dosahovať podobné úspechy, ale hlavne sa každý deň venovať práci, ktorá nás napĺňa. A aby sa kúsok našej radosti dostal aj k vám, všetky objednávky vytvorené v stredu 18.4.2012 vám pošleme s nulovým poštovným. Ďakujeme! 🙂

Na všetky objednávky, vytvorené v stredu 18.4.2012 a poslané Slovenskou poštou v rámci Slovenska, nebudeme účtovať žiadne poštovné! Nezáleží na tom, kedy vám majú knihy prísť, dôležitý je len dátum vytvorenia objednávky. Pozor! Aby mohlo túto akciu využiť čo najviac z vás, poštovné zadarmo sa bude týkať len jednej objednávky na osobu! Využite túto jedinečnú šancu a oslávte s nami získanie ceny Via Bona 2011. Teraz môžete mať vytúženú knihu nielen s príjemnou internetovou zľavou, ale aj s nulovým poštovným.