blog

Priaznivci e-kníh si prečítajú Saskovej nový román ako prví

pondelok 23. apríla 2012 09:47
Po 23.04. 2012 09:47

Medzi najväčšie výhody elektronických kníh by mohlo teoreticky patriť aj ich bleskové vydanie. Realita je však úplne iná a väčšina vydavateľstiev s vydaním elektronickej verzie svojich románov otáľa. Aj to sa však pomaly mení. Vydavateľstvo Slovenský spisovateľ teraz zvolilo úplne iný postup. E-knihu najnovšieho románu Lucie Saskovej Neznámych nemiluj si môžu jej priaznivci kúpiť už teraz. Viac ako mesiac pred vydaním jej papierovej verzie.

Lucia Sasková je umelecké meno začínajúcej slovenskej autorky a román Neznámych nemiluj je príbeh mladého dievčaťa, ktoré žije v istom slovenskom meste. Pokojne by však mohlo žiť vedľa vás, a možno aj žije – alebo je to dokonca váš príbeh. Len ste nenašli odvahu alebo nemáte talent na to, aby ste ho dali na papier. Lucia to zvládla vynikajúco. Hrdinka jej knižky znova žije naplno a užíva si každý deň. Ak ste prežili to, čo ona, môže vám práve táto kniha pomôcť vrátiť sa do normálneho života.

Ostáva nám len dúfať, že tento skorý termín vydania e-knihy je len prvou lastovičkou, po ktorej bude nasledovať mnoho ďalších. Jednoznačne by to bola veľmi príjemná tradícia. 🙂