blog

Úspešná sága Podzemie sa ešte nekončí

utorok 24. apríla 2012 00:01
Ut 24.04. 2012 00:01

Príbeh Willa Burrowsa pokračuje v piatej časti série s názvom Špirála hrôzy v Podzemí, ktorá vyšla v apríli vo vydavateľstve Fragment. Roderick Gordon a Brian Williams sa však rozhodli, že príbeh si zaslúži pokračovanie. Mimoriadne úspešná séria sa tak piatym dielom neskončí. Na šieste pokračovanie s originálnym názvom Hellstorm sa môžeme v slovenčine tešiť na jeseň 2013.

Stratený svet ukrytý hlboko v Podzemí, ktorý objavil štrnásťročný chlapec Will Burrows, uchvátil čitateľov v štyridsiatich krajinách sveta. Jeho slovenskí fanúšikovia sa môžu do neho vydať už piaty krát. Aj keď tentoraz v ňom zažijú Špirálu hrôzy.

Spolu so svojim otcom archeológom podniká dobrodružné cesty do Podzemia a objavuje stratené a zabudnuté poklady.  Keď však Willow otec jedného dňa zmizne, nebezpečné dobrodružstvo sa iba začína. Pod Povrchom však vládnu iné pravidlá a Will s kamarátom zistia, že v Hlbinách číha nebezpečenstvo doslova na každom kroku.

Špirále hrôzy v Podzemí, v piatej časti série, sa hrôzostrašný Styxovia dostanú na Povrch. Nie sú však sami. Berú so sebou aj svoje ženy. Jedine Will ich môže zastaviť! Koľko životov bude musieť zhasnúť a čo všetko bude musieť Will obetovať, aby zastavil túto krútiacu sa špirálu hrôzy?

Nenechajte si ujsť príbeh, ktorý sa právom zaradil medzi svetové bestsellery! Jeho atraktivitu si už všimol aj Hollywood a filmová spoločnosť Relativity Media momentálne pripravuje filmové spracovanie prvého dielu. Máme sa na čo tešiť! 🙂