blog

Zažite noc plnú príbehov v našom bratislavskom kníhkupectve

štvrtok 7. júna 2012 23:20
Št 7.06. 2012 23:20

dm_noc_knihupectvo.jpgMilí Martinusáci,

chcete zažiť niečo skutočne výnimočné? Potom sa pridajte k nám a zažime spolu atmosféru nočného kníhkupectva!

Noc z 23. na 24. júna bude výnimočná. Prvýkrát v histórii sa naše bratislavské kníhkupectvo neponorí do úplnej tmy, ale naopak, otvoria sa jeho brány a privíta pätnástich Martinusákov, ktorí budú mať jedinečnú príležitosť stráviť v ňom celučičkú noc! Zažime spoločne niečo neobyčajné! Zaraďte sa aj vy medzi pätnástich vyvolených a príďte 23. júna stráviť noc do nášho kníhkupectva.

Počas celej noci si budete môcť vychutnať atmosféru nočného kníhkupectva, zistiť, čo robia knihy v noci, alebo si s nami čítať tie najlepšie príbehy na dobrú noc. Ako správny čitateľ, ktorý rád ponocuje nad dobrou knihou, budete potrebovať iba karimatku, spacák a dobrú náladu (odporúčame aj špeciálnu spaciu čapicu alebo iné zábavné doplnky :-)).

Chcete prísť? Pošlite fotku! 🙂

Každý máme doma špeciálne miesto, kam si odkladáme svoje obľúbené knihy, keď ideme spať. Či už je to polička, parapetná doska, nočný stolík alebo vankúš. Pošlite nám fotku toho vášho miesta so svojou obľúbenou knihou na adresu sutaz@martinus.sk a do predmetu emailu napíšte „Sutaz – Noc v knihkupectve“. Už 18. júna vyžrebujeme pätnástich z vás, ktorí od nás dostanú pozvánku stráviť s nami noc plnú príbehov v našom bratislavskom kníhkupectve.

Tešíme sa na vaše fotky a v neposlednom rade na vás! 🙂

Tisíce príbehov. Jedna noc.

Knihomili z Martinus.sk