blog

DVD tipy: Pre všetkých romantikov i milovníkov akcie

streda 22. augusta 2012 08:34
St 22.08. 2012 08:34

Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD tipy vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého.

  • Joss Whedon – Avengers

    Marvel Studios sa po dlhom čase odhodlali na obrovský projekt. Spojili dokopy superhrdinov zo svojich komiksov a vytvorili tak jedinečné dielo. A zarobili kopec peňazí. V každom prípade, spojenie toľkých silných charakterov vyžadovalo majstrovskú prácu, ktorá sa tvorcom podarila. My si môžeme užiť strhujúce akčné divadlo s dávkou humoru i nádeje. Iron Man, Neuveriteľný Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye a Black Widow prichádzajú! Musia spojiť svoje sily, aby zastavili hrozbu, ktorá je nad sily kohokoľvek iného na celej planéte. (Viac info)

  • John Madden – Báječný hotel Marigold

    Hotel Marigold, ktorý sídli v Indii, má byť miestom odpočinku pre skupinu noblesných dôchodcov z Veľkej Británie. Má to byť miesto, kde strávia svoju starobu, obklopení prepychom a vymoženosťami. To si myslia až do chvíle, než sa týchto sedem seniorov, túžiacich po zmene a novom živote, ocitne pred bránou nie ešte úplne hotového hotelu. Tak začína vtipné a romantické dobrodružstvo v zemi neočakávaných radostí a možností. Finančne nezabezpečená, čerstvo ovdovená Evelyn, ilúzií zbavený sudca Najvyššieho súdu Graham, hádavý pár Douglas a Jean, veční hľadači lásky Norman a Madge a Muriel, ktorej jediným zámerom je nechať si v Indii vymeniť kĺb. Keď kliknete na linku, zistíte, aká plejáda známych hercov hrá v tomto motivačnom filme. (Viac info)

  • Tony Scott – Poslední skaut (Retro edice)

    Posledný skaut, natočený podľa scenára Shanea Blacka a v réžií Tonyho Scotta je možné označiť ako Super Bowl medzi akčnými filmami, preto si zasluhuje retro edíciu! Neustávajúci príval vzrušenia, zvláštnych efektov a neodolateľne cynického humoru sa odohráva vo svete profesionálneho futbalu. Bruce Willis opäť hviezdi, hádže sarkastické bonmoty a rozbíja čeľuste. Keď začne ísť do tuhého, film bude ešte tvrdší. A rovnako zábavnejší. (Viac info)

  • Michael Sucsy – Navždy spolu

    Čo keby nás ten, koho milujeme, doslova a do písmena nepoznával? Vedeli by sme, ako si jeho srdce získať po druhý raz? Paige (Rachel McAdams) a Leo (Channing Tatum) predstavujú mladých novomanželov, ktorí sú do seba až po uši zamilovaní a žijú spokojným životom umelcov v Chicagu. Jednej zimnej noci sa pri fujavici stanú účastníkmi dopravnej nehody. Leo ju prečká bez úhony, ale úraz hlavy pripraví Paige o všetky spomienky na vzťah s manželom. Keď sa preberie z kómy, je pre ňu Leo cudzí človek. On sa ale nechystá vzdať. (Viac info)

  • Jonathan Liebesman – Hněv Titánů

    Desať rokov po porážke obludného Krakena, sa Perseus pokúša uchýliť k pokojnému životu ako rybár a otec malého syna. Lenže medzi bohmi oslabenými nedostatkom ľudskej oddanosti a dlho väznenými Titánmi pod vedením zúrivého Krona, vypukne veľká vojna. Zeus, ktorý bol zradený, je zajatý a unesený do podsvetia, a tak sa Perseus musí ešte raz stať hrdinom, aby našiel Dia a zmaril snahu Titánov vládnuť na Zemi. (Viac info)

  • Brian Robbins – Tisíc slov

    Výrečný Jack McCall povie čokoľvek, len aby dosiahol svojho. Keď sa ale pokúsi podviesť jedného duchovného guru, zistí, že jeho život závisí na kúzelnom strome s tisícimi listami… jeden za každé slovo, ktoré mu ostáva. Jack teraz musí prestať rozprávať a prísť na nejaký nekonvenčný spôsob komunikácie, lebo to má spočítané. Rola ako stvorená pre Eddieho Murphyho. (Viac info)