blog

Vydavateľstvo Egmont so zľavou 20%. Len tento týždeň!

utorok 21. augusta 2012 00:26
Ut 21.08. 2012 00:26

Ak máte v rodine mladších čitateľov, určite poznáte aj vydavateľstvo Egmont, ktoré sa špecializuje na rozprávky a ďalšie knižky pre naše ratolesti. Práve vďaka Egmontu sa aj našim deťom predstavili postavičky, ktoré poznal celý svet. Patria medzi ne Káčer Donald, Myšiak Mickey, Macko Puf a mnohé ďalšie. Určite vás preto poteší, že tento týždeň si môžete objednať akýkoľvek titul vydavateľstva Egmon so zľavou 20%! Využite túto skvelú príležitosť dopriať deťom ďalšie príbehy ich obľúbených hrdinov a to až o pätinu lacnejšie! 🙂Podľa čoho si vyberáte tituly, ktoré vydáte?

Tituly z našej produkcie, ktoré sú určené pre malé a najmenšie deti, vyberáme podľa známych a obľúbených hrdinov z televízie či filmu. Pre staršie deti a teenegerov vyberáme fantasy tituly, ktoré sú dnes najobľúbenejším žánrom. Hlavný hrdina musí byť kladný a vyznáva tradičné hodnoty (priateľstvo, ochrana slabších, sebaovládanie,…)

Ako vzniklo vaše vydavateľstvo?

Mediálna skupina Egmont Holding, ktorá vydáva svoje knižky a časopisy po celom svete, sídli v Kodani a meno dostala po dánskom zakladateľovi Egmontovi Haraldovi Petersenovi. V roku 1990 prišlo na rad aj otvorenie pobočky v tedajšej ČSFR. Počas svojej existencie si Egmont vydobyl na českom a slovenskom trhu pevnú pozíciu medzi mladými čitateľmi a v súčasnosti je jedným z najväčších vydavateľov detských kníh a časopisov v oboch krajinách.

Na ktorú knihu ste najviac hrdí?

Vzhľadom k množstvu vydávaných titulov je ťažké vyzdvihnúť len jeden titul. K najpredávanejším, v poslednej dobe, patrila určite klasická edícia rozprávok (celkovo 20 titulov) z dielne Walt Disney, ktorej sa vlani na Slovensku v predvianočnom období predalo neuveriteľných 30 000 kusov. Veľmi žiadané sú aj tituly pre dievčatá: Barbie, My Little Pony a hlavne teraz veľmi žiadané Monster High. Z titulov určených pre starších čitateľov, sme hrdí na sériu Hraničiarov učeň, ktorá sa teší veľkej obľube aj na Slovensku.

O vydavateľstve Egmont

Egmont je v súčasnosti jedným z najväčších vydavateľov detských kníh a časopisov na území Českej a Slovenskej republiky. Práve zásluhou Egmontu sa aj našim deťom predstavili postavičky, ktoré poznal celý svet. Patria medzi ne Káčer Donald, Myšiak Mickey, Macko Puf a mnohé ďalšie postavičky, príbehy ktorých už niekoľko generácií podporujú detskú fantáziu. Svet Walta Disneyho detskí čitatelia v 90. rokoch takmer vôbec nepoznali. Nečudo, že mnohé deti bažili po tom, aby sa začítali do príbehov týchto postáv, čo im ako vôbec prvá spoločnosť umožnil práve Egmont. Knihy z produkcie nakladateľstva predstavujú svojim čitateľom pozitívne vzory a hodnoty našej spoločnosti a vedú ich k tomu, aby dokázali rozlišovať medzi dobrom a zlom a predvídať dôsledky svojho konania. Okrem 350 ročne vydaných detských knižných titulov je Egmont aj najväčším vydavateľom detských časopisov (dnes už viac ako 30).

Kompletnú ponuku titulov vydavateľstva Egmont so zľavou 20% nájdete priamo TU!