blog

Vyhrajte skvelé ceny s Ralphom! :-)

štvrtok 22. novembra 2012 13:40
Št 22.11. 2012 13:40

V predvianočnom období plnom stresu a zhonu poteší máločo tak, ako príjemná a vtipná rozprávka, na ktorej sa zabavia nielen naše ratolesti, ale aj my. A presne taká práve prichádza do kín! Jej hlavným hrdinom je Ralph, ktorý strávil celé dekády v tieni populárneho Felixa, hlavného hrdinu ich spoločnej videohry, ktorý vždy všetkých zachráni. No Ralpha už úloha zločinca nebaví, vezme osud do svojich rúk a vydá sa na cestu naprieč niekoľkými generáciami hier, aby dokázal, že aj on sa môže stať hrdinom. Či sa mu to podarí môžete zistiť už 6.12., kedy má jeho film premiéru.

Sledovať jeho púť je nesmierne zábavné , ale ešte zábavnejšie to bude, ak vyhráte v súťaži, ktorú sme s Ralphom pripravili (no dobre, so Saturn Entertaiment, ktorá má Ralpha na Slovensku na starosti :-)). Úloha je veľmi jednoduchá a ceny lákavé, tak poďme na to!

Stačí, ak vyplníte nižšie uvedený formulár s jednou jedinou súťažnou otázkou a ste v hre! 🙂 Súťaž končí 6.12. a 7.12. uverejníme tu, na našom blogu,strong mená výhercov piatich balíčkov/strong, ktoré budú obsahovať rôzne reklamné predmety s Ralphom (ich obrázky sú na konci článku). Uznajte, že jednoduchšie to už byť nemohlo! 🙂 Takže smelo do toho a držíme palce! 🙂

PS: A nezabudnite, Ralphove dobrodružstvo sa začína už 6.12.2012 v kinách na celom Slovensku! 🙂

Aktualizácia 10.12.2012: A už poznáme aj mená výhercov, ktorým samozrejme srdečne blahoželáme:

Anna Topoľská       
Michaela Starekova 
Mario Patoprsty       
Michaela Ďuračková
Branislav Čapla  

A tu sú spomínané ceny. Balíčkov bude päť a každý bude obsahovať mix niektorých z týchto predmetov. 🙂

Ďalšie zaujímavé články