blog

Veľká súťaž pri príležitosti premiéry posledného dielu Twilight ságy!

streda 7. novembra 2012 11:04
St 7.11. 2012 11:04

Ako správni knihomoli sme sa už najväčšej romance medzi upírom a (zo začiatku) bežným človekom dočkali. Ale veľké filmové finále nás ešte len čaká! Už 15. novembra príde do kín posledný diel filmového spracovania Twilight ságy. A pri tej príležitosti sme si pre vás spolu s distribučnou spoločnosťou BONTONFILM pripravili súťaž o skvelé ceny! Budeme hrať nielen o množstvo zaujímavých doplnkov s tématikou Twilightu, ale aj o knihy a lístky do kina na posledný diel tejto ságy. Stačí vyplniť náš ľahký dotazník a ste v hre! Tak na čo ešte čakáte? 🙂

Pravidlá sú veľmi jednoduché. Stačí, ak v našom dotazníku vyplníte správne odpovede na súťažné otázky. Súťaž trvá od 7.11. do 14.11. a zúčastniť sa jej môže úplne každý. Pozor! Každý účastník má iba jeden hlas, aby to bolo fér. Losovať výhercov budeme 15.11. a ich mená zverejníme priamo tu, na našom blogu.

A o čo teda vlastne súťažíme? Súťaž bude mať päť výhercov, pričom každý vyhrá originálne filmové darčeky s motívom Twilight Sága Úsvit 2. časť:

  • náramok “Edward”
  • sadu odznakov a samolepiek
  • kolekciu kníh Twilight Sága
  • vstupenky pre 2 osoby do kín mimo Bratislavy alebo do siete Cinemax alebo do kamenných kín podľa miesta bydliska výhercov

Držíme palce a veríme, že ako správnym fanúšikom Twilight ságy vám otázky nebudú robiť žiadne problémy! 🙂 Smelo do toho!

Aktualizácia 15.11.2012: Súťaž bola ukočená. Všetkým ďakujeme za účasť, mená výhercov nájdete priamo TU.

Tisíce upírov. Jeden Edward.

Váš Martinus.sk