blog

Unikátne zberateľské záložky len na Martinus.sk!

pondelok 12. novembra 2012 23:36
Po 12.11. 2012 23:36

Milí Martinusáci,

len máločo je tak obľúbené ako naše záložky. Za tie roky, čo ich pribaľujeme k objednávkam, sme ich rozposlali po Slovensku tisíce a napriek tomu sa nezdá, že by ich popularita klesala. Skôr naopak. Preto sme si pre vás tentoraz pripravili niečo skutočne špeciálne! Zberateľskú edíciu záložiek, na tvorbe ktorej sa podieľalo viacero slovenských osobností!

Nielen to však robí tieto záložky výnimočnými. Ak ich na záver všetky položíte pod seba, vytvoria spolu originálny obraz. Naviac, tí z vás, ktorí budú mať všetky záložky, od nás dostanú ako odmenu skvelé tričko!

Pripravení zbierať?

Tešíme sa, že vás naše záložky zaujali. Keďže zbieranie záložiek vám prinášame po prvý raz, pripravili sme pre vás odpovede na najčastejšie otázky.

Prečo zbierať záložky?

Pretože vieme, že ich radi zbierate už teraz 🙂 Tieto sú však unikátne, spolu vytvoria pekný obraz. Navyše, tí z vás, ktorí ich zozbierajú všetky, od nás dostanú špeciálne tričko ako poďakovanie za vernosť!

Koľko bude záložiek spolu a kedy budú vychádzať?

Spolu postupne vydáme limitovanú edíciu 10 zberateľských záložiek. Jednu v novembri a decembri 2012, a potom po jednej v prvých 9 mesiacoch roka 2013.

Ako môžem získať zberateľské záložky?

Stačí, keď si u nás vyberiete ľubovoľnú knižku a záložku vám pribalíme automaticky. Pri nákupe v kamennom kníhkupectve sa môžete zo záložky na daný mesiac tešiť hneď, pri objednávke cez internet vám príde priamo v balíčku s objednanými titulmi. Rozhoduje dátum objednávky – ak si teda objednáte knihu koncom marca a objednávka vám príde až začiatkom apríla, dostanete marcovú záložku.

Tak neváhajte! Prvú zberateľskú záložku sme začali rozposielať začiatkom novembra, ale čas máte až do konca decembra! V novom roku už začneme s druhou zberateľskou záložkou! Ak by ste mali akékoľvek otázky, pokojne sa pýtajte. A ešte viac info o záložkách nájdete na stránke: www.martinus.sk/zalozky.

Tisíce záložiek. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk