blog

Dobrí anjeli potešili viac ako dvetisíc chorých detí

piatok 9. júla 2010 08:00
Pi 9.07. 2010 08:00

Milí Martinusáci,

Počas celého mája ste mali možnosť zapojiť sa do našej akcie Daruj príbeh dieťaťu, pre ktoré život nie je rozprávkou a povzbudiť deti choré na rakovinu alebo inú vážnu chorobu kúpou peknej knihy za symbolickú cenu 2,50 EUR. Ako už mnohokrát predtým, aj teraz ste potvrdili, že ste perfektní. Počas trvania akcie sa podarilo obdarovať 2291 chorých detí, čo je absolútne fantastické a skvelé! Len vďaka vám a vašej pomoci sa potešilo viac ako dvetisíc detí, ktoré to v živote rozhodne nemajú ľahké.

Akcia Daruj príbeh dieťaťu, pre ktoré život nie je rozprávkou trvala počas celého mája a zapojilo sa do nej 980 Martinusákov, ktorí spolu obdarovali 2041 detí. Samozrejme, ani Martinus.sk nechcel ostať pozadu, a preto sme darovali ďalších 250 kníh detským onkológiám po celom Slovensku. Naším spoločným úsilím sa nám podarilo potešiť už spomínaných 2291 detí, ktorých život skomplikovala zákerná choroba. Ste úžasní a pracovníci neziskovej organizácie Dobrý anjel spoločne s rodičmi chorých detičiek sú vám veľmi vďační a zaviazaní. Prečítajte si niektoré reakcie a pozrite sa, ako to vyzeralo, keď sme expedovali druhú várku kníh.

Poďakovanie neziskovej organizácie Dobrý anjel všetkým Martinusákom, ktorí sa zúčastnili akcie Daruj príbeh dieťaťu, pre ktoré život nie je rozprávkou:

Ďakujeme priateľom z Martinus.sk a všetkým zákazníkom tohto skvelého kníhkupectva, ktorí sa rozhodli potešiť deti zo  Systému DOBRÝ ANJEL a zapojili sa do akcie DARUJ PRÍBEH DIEŤAŤU, PRE KTORÉ REALITA NIE JE ROZPRÁVKOU.

Vďaka tejto jedinečnej akcii ste potešili viac ako 2000 detí, ktorým ťažká choroba vzala bezproblémové detstvo a ktoré sú dennodenne ťažko skúšané.

Podarilo sa Vám vyčariť im úsmev na tvári a my sme Vám za to veľmi vďační.

Dovoľte, aby sme Vás tak privítali v rodine Dobrých anjelov, ktorí  pravidelne pomáhajú rodinám s deťmi, kde je niekto onkologicky chorý, alebo má dieťa inú zákernú chorobu, napríklad detskú mozgovú obrnu, cystickú fibrózu, chronické zlyhanie obličiek, svalovú dystrofiu typu Duchenne alebo Downov syndróm a kde táto choroba dostala rodinu do finančnej núdze.

Ďakujeme Martinus.sk za obrovskú podporu a za ďalších 250 ks kníh pre deti, ktoré trávia leto na detských onkológiách.

Za Vašu pomoc a ochotu Vám všetkým patrí naša obrovská vďaka.

Prajeme Vám krásne dni plné pohody.
Nech je pre Vás vždy realita rozprávkou.

S pozdravom,

Andrej Kiska, zakladateľ
Ján Dobák, riaditeľ
Ľudmila Kolesárová, marketing manažér

Niektoré reakcie vďačných rodičov a ich detičiek:

Jozefína s dcérkou Andrea napísala:

Ďakujeme za peknú knižku, sú tam pekné obrázky,veľa nápadov a zaujímavých vecí.

Ester napísala:

Dobrí anjeli, touto cestou Vám chcem poďakovať za to, čo pre nás robite. Dnes sme obdržali pekný darček, ktorý nás celú rodinu potešil a prekvapil. Boh Vám odplať všetkým, čo pomáhate i v tejto neľahkej dobe.

Angela napísala:

Ďakujeme veľmi pekne všetkým dobrým Anjelom za finančnú pomoc, ktorú mesačne dostávame. Veľmi nám to pomáha.
Osobitne chcem poďakovať za nádhernú knihu, ktorú naša Katka dostala koncom mája. Veľmi sme sa potešili, je to príjemné vedieť, že niekto na vás myslí a chce spraviť radosť. Dcérka je telesne postihnutá, má detskú mozgovú obrnu, no veľmi rada si číta. Mala velkú radosť a povedala: “Mami, naozaj sú dobrí anjeli, ku ktorým sa modlíme a nosia aj knihy deťom, ktoré nevedia chodiť. A ja nemám ani sviatok a dostala som darček.” Ďakujeme a prajeme všetkým anjelom, aby mohli zažívať také radostné chvíle, aké sme vďaka nim mohli zažiť my pri čítaní nádhernej darovanej knihy.

Viktor napísal:

Ďakujem za milý darček, ktorý ozaj potešil a už má miesto v našej domácej knižnici. Chcem poďakovať nielen za tento darček, ale aj za všetko čo pre nás robíte.  Aj malá pomoc od niekoho je pre nás v našom postavení pomocou obrovskou. Zároveň moje poďakovanie patrí aj kníhkupectvu Martinus.sk, ktoré sa na tomto darčeku podieľalo.

Helena a Emka napísali:

Chcela by som sa veľmi pekne poďakovať za knihu o krtkovi. Dostali sme ju dnes, pretože sme boli v nemocnici. Dcérka tomu síce moc nerozumie, má len rok, ale mňa to zas dojalo….že sú tu “anjeli”, ktorí pomáhajú. Vďaka.

Ozvali sa nám aj niektorí darcovia:

Alexandra napísala:

Dobrý večer,

som veľmi rada, že kniha sa dostala do rúk niekomu, koho poteší 🙂 Projekt Dobrý Anjel je jedna úžasná vec a ja sa chcem tiež stať ,,dobrým anjelom,“ hneď ako sa zamestnám a bude z čoho pomáhať.Viem aké ťažké je starať sa o choré detičky – mám osobnú skúsenosť s opaterou člena rodiny, ktorý mal Downov syndróm.
Prajem veľa dobrých anjelov a samé šťastné konce.
S pozdravom, Alexandra

Beata napísala:

Som skutočne veľmi rada, že môžem pomôcť vážne chorým deťom. Je to neskutočne dobrý pocit, kliknúť na môj účet s názvom Dobrý anjel a pozrieť si, komu som vedela aspoň trochu pomôcť. Budem šíriť Vašu dobrú myšlienku a pevne verím, že dobrých anjelov bude stále len pribúdať…
Samozrejme, naďalej budem nepravidelne prispievať, či už finančne alebo knižkami z Martinus.sk.

Milí Martinusáci, v mene všetkých detičiek Vám chceme ešte raz poďakovať. Ste jednoducho skvelí a my sme šťastní, že naši zákazníci sú nielen sčítaní, ale aj láskaví. 🙂 Vzhľadom na úspech tejto akcie sa budeme snažiť pokračovať v našej spolupráci s neziskovou organizáciou Dobrý anjel aj naďalej. Veď takýto výnimočný projekt si zaslúži (nielen) našu pomoc!

Tisíce príbehov.
Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

Zaujímavé linky:

Keď anjeli roznášajú radosť v podobe kníh…

Ako to vyzerá, keď sa stretne množstvo Dobrých anjelov