blog

DVD tipy: Výber filmov, ktoré musíte vidieť

utorok 8. januára 2013 01:01
Ut 8.01. 2013 01:01

Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD tipy vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého

  • Dean DeBlois, Chris Sanders – Ako si vycvičiť draka

    Príbeh, ktorý je zaujímavý, netradičný, plný humoru i ľudskosti a s prekvapivým zvratom i koncom. V jeho ústredí stojí mladík Hiccup (Štikút), ktorý je na prvý pohľad iný. Nielen, že je malý, útly a jeho zbraňou je skôr jazyk než meč, všetci ostatní Vikingovia žijú vojnou s drakmi a jeho to nikdy nenadchlo. Skôr len chce zapôsobiť na otca. Potom sa ale stane niečo, čo zmení jeho život – chytí draka, ktorého nikto nikdy nevidel. Film plný smiechu i napätia si vás získa. A čoskoro bude pokračovanie! (Viac info)

  • Olivier Nakache, Eric Toledano – Nedotknutelní

    Jeden z najpopulárnejších filmov súčasnosti pochádza z Francúzska. A konečne je na DVD! Ochrnutý a bohatý aristokrat Philippe si za svojho nového opatrovníka vyberie Drissa, živelného mladíka z predmestia, ktorého práve prepustili z väzenia. Ináč povedané – nájde si na túto prácu tu najmenej vhodnú osobu. Podarí sa im však prepojiť nemožné – Vivaldiho a populárnu hudbu, serióznosť a žoviálne vtípky, luxusné obleky a tepláky. Bláznivým, zábavným, silným, neočakávaným a hlavne nedotknuteľným spojením odlišného vyniká táto komédia s dramatickou zápletkou. (Viac info)

  • Spievankovo Kolekcia

    Kolekcia úspešného DVD Spievankovo prichádza aj s najnovším tretím dielom! Deti si doslova obľúbili čarovnú krajinu, v ktorej sa stále spieva. A tak ich Spievanka a Zahrajko zaviedli zo škôlky na celý rok do Spievankova! Ukázali im, ako sa krajina mení počas celého roka. Stretnete tam rôzne zvieratká, s ktorými si spievate a tancujete na veselé pesničky, každé ročné obdobie je iné. Aj druhý diel zožal veľký úspech. Preto sa dvojica sprievodcov vrátila, aby priniesla ďalšiu dávku zábavy. Deti túžia snívať (Viac info)

  • Scott Speer – Let´s Dance: Revolution 2d

    Mladá tanečnica Emily prichádza do Miami s veľkým snom tancovať na profesionálnej úrovni. Na jednej plážovej party sa zoznámi so Seanom a pretancuje s ním celú noc. Sean vedie kontroverzné pouličné tanečné hnutie MOB, ktoré sa drzo derie vpred a tancuje na najrušnejších miestach v meste a taktiež v netradičných priestoroch ako múzeum alebo banka. Sean Emily učaruje a ona sa rozhodne do jeho tanečného projektu zapojiť. Lenže jej otec si nemyslí, že toto je vhodný druh zábavy, a keďže má dosť peňazí, vie to aj zariadiť. (Viac info)

  • Juraj Lihosit – Bambuľka (3 DVD + 1 CD)

    Kto by ju nepoznal – malá, zlatá, prišla v škatuľke, aby tešila deda Jozefa. A nás všetkých. Bambuľku pozná naozaj každý, veď mnohí z nás na nej vyrastali! Teraz máme možnosť užiť si ju na DVD v plnej paráde. Takmer 300 minút jej dobrodružstiev prichádza v balíčku šťastia spolu s CD-čkom, na ktorom nájdeme 32 piesní. Znie to takmer nekonečne, však? Kto sa teší, ruku hore! : – ). (Viac info)

  • Simon West – Postrádateľní 2

    Stará známa banda je späť! Ich úloha je jednoduchá, samotná akcia sa však príliš nepodarí. Jeden z bandy dokonca zomrie, veľmi nepekných spôsobom. Pomsta je na mieste! Okrem toho je tu ale hrozba celosvetovej tragédie – päť ton plutónia v rukách teroristov nepôsobí vôbec bezpečne! Peklo na zemi môže začať, je čas na legendárnu partu, legendárnych akčných hercov, legendárne hlášky! (Viac info)