blog

Vyhrajte zážitkový pobyt na víkend v štvorhviezdičkovom hoteli Victória!

piatok 25. januára 2013 00:37
Pi 25.01. 2013 00:37

Milí Martinusáci,

už z názvu nášho kníhkupectva je asi jasné, v ktorom malebnom slovenskom meste sa zrodilo. 🙂 A napriek tomu, že Martinus.sk už nájdete v štyroch mestách a naše zásielky posielame nielen po celom Slovensku, ale do celého sveta, naša centrála je stále v Martine. Rovnako ako naše srdce.

Aj preto sme veľmi radi, že vám v spolupráci s hotelom Victoria môžeme ponúknuť súťaž o  originálny zážitkový pobyt na víkend pre dve osoby (plus 2 deti grátis), ktorý víťazi strávia v štvorhviezdičkovom hoteli Victoria priamo pod malebnými Martinskými hoľami. Tak smelo do toho, súťaž je naozaj ľahká a ktovie, možno sa šťastie usmeje práve na vás. 🙂

O čo súťažíme?

Ako sme už spomínali, víťaz si užije originálny zážitkový pobyt na víkend pre dve osoby v štvorhviezdičkovom hoteli Victoria. Bude si vychutnávať nielen domáce špeciality, ktoré vznikajú priamo v hoteli (domáci chlebík, jogurt, tvaroh, syry, šunka, lekváre, ale Victoria má napríklad aj vlastný pivovar!), ale bude mať možnosť využiť aj relaxačnú masáž a niektorú z bohatej ponuky športových aktivít (tenis, squash, biliard alebo indoor golf).

A ak máte deti do 6 rokov, určite ich zoberte so sebou, pobyt budú mať úplne zadarmo. 🙂 Spomínali sme, že to všetko sa bude odohrávať priamo pod Martinskými hoľami s ich známym lyžiarskym strediskom? Ak by ste sa chceli o výhre dozvedieť ešte viac, informácie nájdete priamo TU.

Ako na to?

Aktualizácia 6.2.2013: Súťaž bola ukončená a meno výhercu nájdete priamo TU.

Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk