blog

Oslavovali sme Uterákový deň! (a vyžrebovali výhercov)

pondelok 27. mája 2013 01:24
Po 27.05. 2013 01:24

Milí Martinusáci,

ak nás sledujete na Facebooku, určite ste postrehli, že táto sobota (a vlastne aj nedeľa) sme spoločne oslavovali Uterákový deň! Medzinárodný sviatok všetkých fanúšikov Douglasa Adamsa a nezameniteľného svojrázneho humoru jeho legendárnej série Stopárov sprievodca galaxiou. A na záver sme vyžrebovali výhercov skvelých stopárskych uterákov! 🙂

Stopári sú všade!

Najlepšia správa hneď na úvod. Humoru sa na Slovensku darí. Ako sa aj včera ukázalo, vesmírni stopári sú skutočne všade a zastúpené sú všetky vekové kategórie. Stopuje sa už v skutočne útlom veku:

A stopovať pomáhajú aj psy:

A iné zvieratá:

Ale základom je vždy humor, schopnosť brať život s nadhľadom a nebrať sa až tak vážne:

A to si zaslúži odmenu! 🙂 Stopárov je veľa, uterákov však len päť. Preto sme to nechali na nášho Marvina, ktorý vylosoval týchto štyroch výhercov:

Veronika Fekiačová

Katka Babinská

Marián Pavúk Paulini

Vladimír Doci

A piateho sme si dovolili vybrať my tak, ako sme sľúbili. Sme presvedčení, že Petrova fotka by zanechala v nemom úžase aj samotného Zaphoda Beeblebroxa:

Ale keďže Peter už rovnako zapôsobil aj na našich českých kolegov, rozhodli sme sa odmeniť vernosť tradícií, aktívne rozširovanie počtu vesmírnych stopárov a hlavne fotku, ktorá vždy vyvolá úsmev na našej tvári:

Výhercom gratulujeme a všetkým ďakujeme za účasť (a za ryby)! Ste jednoducho skvelí a my sa už nevieme dočkať Uterákového dňa 2014! 🙂

Tisíce stopárov. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

PS: Ďalšie fotky stopárov nájdete na Facebooku v tomto albume.