blog

Poznáme výhercov ankety Kniha roka 2012!

pondelok 10. júna 2013 21:19
Po 10.06. 2013 21:19

Každý rok vychádzajú stovky titulov, ktoré bojujú o priazeň svojich čitateľov. Ako každý rok, aj tentoraz sme vám dali možnosť rozhodnúť, ktoré z nich sa zapíšu do histórie zlatými písmenami ako Kniha roka 2012 podľa zákazníkov najväčšieho slovenského internetového kníhkupectva Martinus.sk. Do ankety sa zapojili tisíce z vás, našich Martinusákov, ktorí neváhali obetovať pár minút času a úsilia, aby napísali krátku recenziu na knihu, ktorá v nich zanechala v roku 2012 obzvlášť silný dojem. A ako to nakoniec dopadlo?

Tisíce recenzií. Jeden víťaz.

Krátko a stručne – výborne! 🙂 A máme tým samozrejme na mysli hlavne tisíce zapojených Martinusákov! Do ankety nám prišlo neuveriteľných 8621 recenzií, ktoré rozhodli o tohtoročných víťazoch.

Teraz je ten správny čas na fanfáry, lebo víťazom ankety Kniha roka 2012 podľa zákazníkov Martinus.sk sa stáva medzinárodný bestseller:

Fifty Shades of Grey – Päťdesiat odtieňov sivej  

Aj ďalšie dve miesta si “uchmatli” zahraniční autori (Jo Nesbo za Snehuliaka a Suzanne Collinsová za Hry o život), ale potom je to už čisto slovenská jazda. Všetkým autorom srdečne gratulujeme k umiestneniu, ale najmä k tomu množstvu fanúšikov. Celý rebríček spolu s ďalšími kategóriami si môžete pozrieť priamo TU.

Samozrejme, na stránke ankety Kniha roka 2012 sa dozviete aj mená 10 výhercov nákupnej poukážky do kníhkupectva Martinus.sk v hodnote 15 € a jedného výhercu poukážky v hodnote 150 €. Víťazov budeme kontaktovať na e-mailovej adrese, ktorú používajú na prihlásenie na stránke Martinus.sk.

Srdečne gratulujeme a už teraz sa tešíme na anketu Kniha roka 2013! 🙂

Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk