blog

A lístok na Pohodu vyhráva…

utorok 9. júla 2013 00:32
Ut 9.07. 2013 00:32

Tak a je to tu! Po dlhom vyberaní a krvopotnom vyberaní sme nakoniec predsa len dospeli do úplného záveru našej súťaže o päť lístkov na festival Bažant Pohoda, na ktorom je tento rok prvýkrát aj Martinus.sk so svojím literárnym stanom. 🙂 Úlohou každého, kto chcel vyhrať lístok, bolo napísať básničku, ktorá by vyjadrovala jeho túžbu po festivale Bažant Pohoda a samozrejme, ideálne aj lásku ku knihám. 🙂 Ako to celé dopadlo?

Úplne fantasticky! Opäť ste dokázali, že Martinusáci sú jednoducho skvelá banda. Päť dní sme trávili každý večer nahrávaním básní do jednotnej šablóny a uverejňovaním na Facebooku. Napriek tomu sa nám ich v schránke zišlo oveľa viac ako ich je uverejnených. Nemusíte sa však obávať, porota vyberala zo všetkých básní, ktoré nám prišli, nielen z tých, ktoré nájdete v albume na Facebooku. Týka sa to aj ďalších básni od toho istého autora.

Bolo ich spolu viac ako tristo, a preto bola naša úloha neuveriteľne ťažká. Asi ešte nikdy sme sa tak nezapotili pri určovaní víťazov, ako teraz.

Nakoniec sme to však zvládli, nech sa páči, tu sú víťazné básne:

 

Tak a je dobojované. Toto sú víťazné básne, radi by sme však podotkli, že v súťaži boli desiatky ďalších skvelých kúskov, ktoré nás “dostali”, a ktoré potvrdili, že hravosť, fantázia a talent vám rozhodne nechýbajú! 🙂

Tešíme sa na vás v Literárnom stane Martinus.sk na festivale Bažant Pohoda. TU nájdete program, ale vedzte, že to ani zďaleko nie je všetko, čo sme si pre vás pripravili. Ešte raz ďakujeme všetkým za účasť v súťaži a nezúfajte, o rok určite vymyslíme opäť niečo nové a zábavné. 🙂

Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

PS: Výhercovia budú kontaktovaní e-mailom s inštrukciami, ako sa dostanú k svojim lístkom.