blog

Chcete ísť na festival Bažant Pohoda? Zapojte sa do našej súťaže! :-)

štvrtok 4. júla 2013 13:16
Št 4.07. 2013 13:16

Už budúci týždeň sa koná náš najobľúbenejší letný festival Bažant Pohoda a tento rok historicky prvýkrát aj s Literárnym stanom Martinus.sk! Veľmi nás to teší, Kali Bagala už chystá tak zaujímavý program, že budete mať problém odskočiť si aspoň na niektoré koncerty 😉 a celkovo sa už nevieme dočkať. A aby sme sa o svoju radosť podelili aj s vami, máme tu súťaž o päť lístkov na festival Bažant Pohoda. Nabrúste mysle, súťaž je jednoduchá, ale úplne zadarmo to nebude! 🙂

Ako na to?

Ako to už s našimi súťažami býva – veľmi jednoducho. Dajte nám vedieť, ako veľmi chcete ísť na Pohodu, prípadne prečo by sme mali vybrať práve vás. Ale pozor! Keďže sme kníhkupectvo, tak si nenecháme ujsť príležitosť spoznať vaše umelecké vlohy.

Preto je podmienkou súťaže pretavenie vašej túžby do krátkej štvorveršovej básničky. 🙂 Všetky básničky budeme postupne uverejňovať na našej stránke na Facebooku.

Ak by ste potrebovali inšpiráciu, že ako si takú básničku asi predstavujeme, tak tu je jeden žiarivý príklad z našej dielne, ktorý určite hravo prekonáte (stačí text, grafiku dodáme):

 

 

Mená šťastných výhercov uverejníme v pondelok 8.7.2013 o desiatej večer na stránkach nášho blogu. Čiže celá súťaž končí v pondelok o deviatej večer. Ak sa ani vy neviete dočkať Pohody ako my, tak si pridajte náš Literárny stan medzi udalosti na Facebooku (nájdete ho TU), postupne sa dozviete o všetkom, čo pre vás chystáme. 🙂

Aktualizácia 8.7.2013: Výherné básne nájdete priamo TU.

Tešíme sa a držíme palce! 🙂

Tisíce básní. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

PS: Súťažné básničky nájdete priamo TU! 🙂