blog

Už vieme, kto pôjde na TEDxBratislava vďaka lístkom od Martinus.sk :-)

štvrtok 4. júla 2013 12:04
Št 4.07. 2013 12:04

Už zajtra sa koná jedna z najlepších konferencií, ktoré na Slovensku môžete navštívit – TEDxBratislava. Nečakajú vás žiadne marketingové teórie, žiadne ľahké a zaručene správne návody ako zbohatnúť a dokonca ani prezentácie ultra skvelých hrncov sa nedočkáte. Na druhej strane sa môžete tešiť na stretnutie s výnimočnými ľuďmi, ktorí sa s vami podelia o myšlienky, nápady a názory, ktoré vás určite obohatia. V Martinuse máme podobné akcie veľmi radi a sme presvedčení, že sú pre Slovensko veľmi dôležité, preto sme sa aj tento rok stali partnermi TEDxBratislava. A pre dvoch z vás, ktorí sa zúčastnili našej súťaže, máme lístky!

Nebudeme to zbytočne naťahovať. Nesprávnych odpovedí nám prišlo presne nula, za to sme dostali množstvo tipov na knihy, ktoré vás v poslednej dobe inšpirovali. O tie sa s vami ešte podelíme, ale teraz vás určite viac zaujíma, kto bol ten šťastný, spomedzi stoviek súťažiacich vylosovaný. Nech sa páči, tu sú mená výhercov:

Martin Remeš, Tomášov
Gabriela Záhoranská, Bratislava

Výhercom srdečne gratulujeme, inštrukcie, ako sa dostať k lístku, dostanú na svoje e-mailové adresy. A ak ste práve vy nevyhrali, nezúfajte, celú konferenciu môžete sledovať aj z pohodlia domova, prípadne sa môžete zúčastniť zúčastniť niektorého zo živých vysielaní, ich zoznam nájdete TU.

Tisíce myšlienok. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk