blog

Knižné tipy: Koniec leta v znamení skvelých kníh!

pondelok 26. augusta 2013 00:01
Po 26.08. 2013 00:01

Neustále vychádzajú nové a nové knihy, vďaka čomu je veľmi ľahké prehliadnuť tie, ktoré skutočne stoja za pozornosť. A práve preto vám každý týždeň prinášame výber titulov, ktoré nás upútali, uchvátili a my sme si pri nich povedali: “Tak toto musíme odporučiť aj ďalej!” Pozrite sa každý pondelok na novinky minulého týždňa a nezabudnite si ich pridať do svojich wishlistov. Prehliadnuť dobrú knihu je až príliš jednoduché.

  • Jonathan Safran Foer – Úplne osvetlené

    Na železničnú stanicu v ukrajinskom Ľvove prišiel mladý Američan Jonathan. Rozhodol sa, že podľa zažltnutej fotografie a niekoľkých starých máp nájde ženu menom Augustina. Tá počas holokaustu údajne zachránila… (Viac info)

  • Roald Dahl – Milostné rošády

    Zatímco autorovy slavné hororové povídky charakterizuje jedovatá bizarnost, čtyři příběhy ze sbírky Milostné rošády jsou precizně komponované originální anekdoty s překvapivou, až šokující pointou… (Viac info)

  • Jonah Berger – Jak stvořit pecku na trhu

    Proč se některé výrobky a myšlenky mezi lidmi rozšíří jako vi- rus? Proč o některých výrobcích mluvíme raději než o jiných? To, o čem si lidé povídají, způsobí, že jisté myšlenky… (Viac info)

  • Andy Stanton – Pán Gum a tajná skrýša

    Hovoriace papagáje na strechách? Obrovský kaktus na ulici uprostred mesta? A komáre také nepríjemné, že ich neznášajú ani ich priatelia? V Spitej Lehote sa deje niečo veľmi čudné… (Viac info)

  • Robert Makłowicz – Café Museum

    Kniha polského publicisty, kulinárního „teoretika i praktika“, cestovatele a spisovatele Roberta Makłowicze Café Museum je osobitě pojatým cestopisem… (Viac info)