blog

DVD tipy: Filmy, pri ktorých si poviete wow!

streda 4. septembra 2013 12:58
St 4.09. 2013 12:58

Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD tipy vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého.

  • Shane Black – Iron Man 3

    Najnovší a azda aj najstrhujúcejší Iron Man prichádza! Svojrázny a geniálny priemyselník Tony Stark je nútený čeliť nepriateľovi, ktorého dosah nepozná hraníc. Keď je v rukách jeho nepriateľa všetko, čo si v živote cení, vydá sa Stark na púť s cieľom nájsť ho, no na každom kroku bude nútený preukázať svoje odhodlanie a silu vôle.
    Zahnaný do kúta, bude nútený prežiť len prostredníctvom svojich vynálezov a pri ochrane svojich najbližších sa bude môcť spoľahnúť len na svoju geniálnu myseľ a svoje inštinkty. Zároveň si konečne pripustí otázku, ktorá ho v kútiku duše dlho sužovala: je len súčasťou svojho obleku, alebo je oblek iba súčasťou jeho samého? Akčný trhák marvelovskej komiksovej hviezdy je konečne tu! (Viac info)

  • Justin Lin – Rychle a zběsile 6

    Keď niekto v Moskve napadne ruský vojenský konvoj, agent Hobbs (Dwayne Johnson) ihneď mieri za Dominicom Torettom (Vin Diesel), jediným mužom, ktorý mu dokáže pomôcť nájsť útočníkov. Toretto súhlasí až potom, čo zistí, že jeho údajne zosnulá partnerka Letty je nažive a pracuje pre Hobbsovho úhlavného nepriateľa, elitného žoldáka, ktorý okolo seba sústredí tých najlepších z odboru. Toretto dáva dohromady starý tím a naprieč Európou bojujú proti silnému nepriateľovi v akčnom filme plnom strhujúcich automobilových naháňačiek. (Viac info)

  • Stephen Sommers – Neobyčejný Odd Thomas

    Mladý kuchár Odd Thomas (Anton Yelchin) dokáže vidieť mŕtvych. Možno je to dar, možno je to prekliatie. Odd si nikdy nebol istý. Každej nemej duši, ktorá ho vyhľadá, sa ale snaží pomôcť. Niektorá túži po spravodlivosti a prostredníctvom Odda pomôže vyriešiť zločin, ďalšia inému zločinu zabráni. Keď sa v Oddovej reštaurácií objaví tajomný muž, mladík začne cítiť blížiacu sa katastrofu. Jediný, o to zlovestnejší dôkaz, ktorý má, je lístok vytrhnutý z kalendára s dátumom 15. augusta. Dnes je 14. augusta. Napätie rastie. (Viac info)

  • Dr. House 8. série

    Hugh Laurie sa naposledy vracia ako najobľúbenejší mizantrop televíznych obrazoviek, doktor Gregory House, v ôsmej a zároveň záverečnej sérií obľúbeného seriálu. Keď sa House po nečakanom prepustení z výkonu trestu objavuje späť v nemocnici, musí sa vyrovnať s prekvapením v podobe nových nadriadených i so zmenami vo svojom tíme. Zatiaľčo sa fenomenálny televízny seriál chýli ku svojmu koncu, House sa spoločne s novými kolegami púšťa do riešenia tých najzložitejších prípadov a, navyše, zaoberá sa záležitosťami duše i srdca. (Viac info)

  • Seth Gordon – Z cizího krev neteče

    Melissa McCarthy a Jason Bateman kraľujú hviezdnemu obsadeniu zábavnej komédie o kradnutí identity. Neobmedzený zdroj peňazí umožňuje Diane (McCarthy) život na vysokej nohe na predmestí Orlanda.
    Má to len jeden háčik – svoje nákupy financuje platobnou kartou, ktorá patrí mužovi menom Sandy Patterson (Bateman). Sandy, ktorý žije na druhej strane Ameriky, má len týždeň na to, aby podvodníčku našiel, inak príde o všetko. (Viac info)

  • Pavel Göbl – Kovář z Podlesí

    Česká filmová rozprávka, v ktorej spolu s hercami hrajú animované postavy, sa odohráva v malej dedinke Podlesí. Pred rokmi sa tadiaľ prehnala vojna s Turkami. Dobré hubové víly boli vtedy požiadané o pomoc, ale keďže vykonali dobro i zlo zároveň, boli potrestané a stali sa z nich hubové baby. A na Podlesí za to padla kliatba. Teraz prišiel čas všetko napraviť, ale v dedinke sa objavil Drak. A tak, zatiaľčo sa Toník snaží zachrániť svoju milú Bětku zo spárov zlých víl, jeho strýc Kovář sa, so svojimi zamestnancami Veverkou a Křečkem, vypravia na Draka. (Viac info)