blog

Filmové tipy: Strhujúce thrillery, z ktorých si vyberie (takmer) každý!

streda 2. októbra 2013 00:29
St 2.10. 2013 00:29

Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD tipy vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého.

  • Zack Snyder – Muž z ocele

    Superman sa znovu vracia. Predošlý návrat nebol zlý, no štúdiá si azda povedali, že tomu niečo chýba. A tak prichádza Zack Snyder a jeho vízia superhrdinu produkovaná nikým iným než slávnym Chrisom Nolanom, ktorý má s komiksami DC veľké skúsenosti : – ). Nový vizuál nedostal len Supermanov kostým, ale aj celý jeho svet. Azda po prvý raz sa hlbšie pozrieme na jeho rodnú planétu a udalosti, ktoré viedli k jej deštrukcii. Potom bude práve na jednom z posledných Kryptončanov – Supermanovi – aby pred deštrukciou ochránil našu Zem. Epickej bitke sa nevyhne… (Viac info)

  • Louis Leterrier – Podfukári

    Prichádza Oko, tajomná organizácia, ktorá vyberá najlepších z najlepších na zrealizovanie svojich plánov a intríg. Skupina štyroch svetových iluzionistov „The Four Horsemen“ je zásterkou pre sériu odvážnych lúpeží. Ukradnuté peniaze iluzionisti sypú na nič netušiacich divákov a bezstarostne sa zahrávajú s agentmi FBI. Lepšie povedané, robia z nich úplných hlupákov pred očami celého sveta. Aj v priamom prenose. Do hry sa však pripletie bolesť i dávna minulosť a nakoniec aj smrť. Kto zvíťazí? Perfektný thriller štýlu Dannyho parťákov s neopakovateľným humorom i množstvom momentov prekvapenia na nás túžobne čaká! (Viac info)

  • Marc Foster – Svetová vojna Z

    Tento film asi netreba predstavovať, keďže sme ho recenzovali na našom blogu (a porovnávali s jeho lepšou sestrou – knihou). I tak ho ale ocenia mnohí milovníci akcie a strhujúceho napätia. A tiež milovníci (alebo milovníčky) Brada Pitta, ktorý si vo filme zahral. Je bývalým vyšetrovateľom OSN, ktorý sa snaží zachrániť svoju rodinu a zvyšok sveta pred vírusovou pandémiou, ktorá zvrháva vlády a hrozí kompletným zničením celého ľudstva. Zombie prichádzajú znovu! (Viac info)

  • Gore Verbinski – Osamelý jazdec

    Osamelý jazdec vychádza z produkcie Jerryho Bruckheimera, o réžiu sa postaral Gore Verbinski. Táto dvojica je zárukou svojskej zábavy, ktorá si nás získa. Film je nabitý akciou i dobrodružstvom a prináša nový pohľad na slávneho maskovaného hrdinu. Indiánsky bojovník Tonto (Johnny Depp) rozpráva doposiaľ nevypovedaný príbeh Johna Reisa (Armie Hammer) o tom, ako sa z muža zákona stala legenda spravodlivosti. Rýchlik jedinečných prekvapení a komických nezhôd ukáže, ako sa obaja hrdinovia naučia spolupracovať a spoločne bojovať proti zločinu, ktorého tvár je schovaná v tieni, avšak je neľútostná a ľstivá. (Viac info)

  • Brad Anderson – Tísňová linka

    Napínavý thriller s okúzľujúcou Halle Berry v hlavnej úlohe! Jordan je skúsená operátorka tiesňovej linky, ktorej zmení život volanie zúfalého dievčaťa, ktoré sa práve stalo obeťou únosu. Pre dievča je telefonické spojenie s tiesňovou linkou jedinou nádejou a slová hovorené pokojným a rozvážnym hlasom ženy na druhom konci telefónu jej dodávajú odvahu. Operátorka sa rozhodne na vlastnú päsť zachrániť dievča a postaviť sa tvárou tvár vrahovi, s ktorým sa v minulosti bohužiaľ už stretla. (Viac info)

  • Transformers Prime 1. séria

    Transformeri sa vracajú! Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet a Bulkhead sú tu, aby sa postavili na odpor Megatronovi, ktorý je silnejší než kedykoľvek predtým, pretože získal vzácny prvok, ktorým dokáže oživiť mŕtvych. Autobotov je možno v porovnaní s Decepticonmi málo, ale spojenie, ktoré naviazali s tromi ľudskými kamarátmi, im dodáva silu na ďalší boj. Nový animovaný seriál poteší malých i veľkých. (Viac info)