blog

V našom košickom kníhkupectve na vás čakajú špeciálne akcie! :-)

štvrtok 21. novembra 2013 02:41
Št 21.11. 2013 02:41

Milí Martinusáci z Košíc a okolia,

máme pre vás skvelé správy! 🙂 Nielenže sme otvorili úplne nové (a na východe naše prvé) kníhkupectvo v Košiciach, ale zároveň sme pripravili unikátne akcie, ktoré na vás v jeho priestoroch čakajú. Len v našom košickom kníhkupectve si momentálne môžete vybrať zo širokej ponuky bestsellerov, pri ktorých môžete mať tri knihy za cenu dvoch. Navyše, za každý nákup nad 20 eur máte espresso v našej kaviarni Foxford úplne zadarmo!

Nové kníhkupectvo znamená množstvo výhod a akcií

Korene Martinus.sk siahajú k úplne prvému, kamennému kníhkupectvu v Martine. Nezabúdame na to a napriek tomu, že sme vyrástli na najväčšie internetové kníhkupectvo na Slovensku, kamenné kníhkupectvá milujeme. Aj preto nás veľmi teší, že sme mohli otvoriť ďalšie, v poradí už šieste kníhkupectvo. Navštívte nás v OC Galeria (Toryská 5) na prízemí (pri Orsay a CCC) a využite výhody, ktoré dokáže ponúknuť len kamenné kníhkupectvo:

  • Osobný odber – svoje internetové objednávky si môžete prebrať priamo v kníhkupectve a ušetriť na poštovnom
  • Knihomoľská atmosféra – ani vy sa neviete nabažiť vône kníh, milujete listovanie knihami a hľadanie tých, ktoré na vás “žmurknú”? U nás to môžete robiť celé hodiny. V kníhkupectve na vás čaká množstvo útulných zákutí ako stvorených na spoznávanie nových príbehov.
  • Besedy a čítačky so spisovateľmi a osobnosťami – kníhkupectvo, to pre nás nie je len predajňa kníh. Okrem kaviarne, kde si môžete vychutnať skvelú kávu a úžasné koláče, budeme pre vás pravidelne organizovať aj stretnutia so zaujímavými osobnosťami slovenského kultúrneho života. Ako prvá k nám zavíta Lucia Satinská!
  • Kaviareň Foxford – už sme ju spomenuli, ale naša kaviareň si zaslúži svoj vlastný bod. Najnovší koncept kaviarne, ktorá bola vytvorená špeciálne pre nás a hlavne pre vás – čitateľov, ktorí si radi vychutnáte lahodnú kávu obklopení tisíckami kníh. To je Foxford.

Staňte sa fanúšikom nášho košického kníhkupectva na Facebooku!

Špeciálne akcie, ktoré nájdete len v našom košickom kníhkupectve!

Čo poteší viac ako dve knihy? No predsa tri knihy! Obzvlášť, ak sú za cenu dvoch! Presne tak, stačí zavítať do nášho košického kníhkupectva a vybrať si zo širokej ponuky bestsellerov označených špeciálnou nálepkou. Vyberte si tri a zaplatíte len za dve! 🙂 Ponuka titulov v akcii sa bude postupne meniť, takže sa určite oplatí navštevovať nás znova a znova. 😉

A ako si najlepšie vychutnáte knihu? No predsa so šálkou dobrej kávy v našej kaviarne Foxford. 🙂 Navyše, do 8.12. dostanete espresso ku každému nákupu nad 20 eur úplne zadarmo! Uznajte, že kombinácii skvelého čítania a lahodnej kávy sa dá odolať len ťažko. Preto vám odporúčame vyhradiť si na návštevu nášho kníhkupectva dostatok času. Sme totiž pevne odhodlaní spraviť všetko preto, aby sa vám od nás odchádzalo len veľmi ťažko. 🙂

Staňte sa fanúšikom našich kaviarní Foxford na Facebooku!

Tešíme sa na vás v našom novom košickom kníhkupectve v OC Galéria.

Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk