blog

TOP 10: Najpredávanejšie filmy na Martinus.sk za rok 2013

streda 8. januára 2014 02:22
St 8.01. 2014 02:22

Martinus.sk je síce v prvom rade kníhkupectvo, ale nezabúdame ani na fanúšikov pohyblivých obrázkov. Veď dobrý film nikdy nie je zlý, však? 🙂 Z nášho rebríčka najpredávanejších filmov za rok 2013 je už na prvý pohľad jasné, kto sa teší najčastejšie, keď sa začnú objednávať filmy na Martinuse. Rebríček je však neľútostný, a tak musí pred mocou Spievankova skloniť hlavu aj Veľký Gatsby, Django a mnohí iní. Nech sa páči, tu nájdete desať najpredávanejších filmov na Martinus.sk za rok 2013.

  • 1. Spievankovo 4 (DVD)

    V poradí už štvrté pokračovanie obľúbeného pesničkového DVD pre deti od Márie Podhradskej a Richarda Čanakyho Spievankovo 4 vás prevedie krajinou… (Viac info)

  • 2. Bill Condon – Twilight sága: Úsvit (2. časť)

    Po narodení Renesmee, Cullenovci chcú získať ďalšie upírske klány, aby chránili dieťa pred falošným obvinením, ktoré kladie rodinu pred Volturiovcov. (Viac info)

  • 3. Martina Fíha Jelenová – Fíha tralala Farebný svet

    Pokračovanie Fíha tralala je čarovne farebné… (Viac info)

  • 4. Spievankovo 3 (DVD)

    Ďalšie – v poradí už tretie – pokračovanie obľúbeného pesničkového DVD pre malé deti… (Viac info)

  • 5. Spievankovo (DVD)

    Odteraz môžete Máriu a Riška nielen počúvať, ale aj vidieť na DVD… (Viac info)

  • 6. Fíha tralala

    Načo veľa slov, vojdime do detských snov a trávte čas pri televízii hodnotne…. (Viac info)

  • 7. Albert Barillé – Bol raz jeden život (6 DVD)

    Legendárny francúzsky animovaný seriál nielen pre deti o stavbe a funkciách jednotlivých orgánov ľudského tela, jedná sa o pokračovanie úspešného “Bol raz jeden človek 1978” od toho istého režiséra… (Viac info)

  • 8. Fredy Ayisi: Môj život s yogou

    Fredy Ayisi celý svoj doterajší život zasvätil umeniu a športu. Patrí medzi najžiadanejších tanečníkov, vydal 3 hudobné albumy a je 7 násobný majster Slovenska… (Viac info)

  • 9. Pavol Barabáš – Kolekcia Príbehy tatranských štítov

    Vysoké Tatry, symbol Slovenska – úkryt a útočisko pre všetkých, ktorí hľadajú pokoj a úľavu pre svoju dušu. Ich neopakovateľná atmosféra a vznešenosť si pýtajú celého človeka… (Viac info)

  • 10. Spievankovo 2 (DVD)

    Spievanka a Zahrajko pripravili pre deti nové pokračovanie úspešného DVD. Tentokrát Spievanka a Zahrajko zavedú deti zo škôlky na celý rok do Spievankova. Deti uvidia, ako sa krajina v Spievankove mení počas celého roka. Stretávajú tam rôzne zvieratká, s ktorými si spievajú a tancujú veselé pesničky. Na jar napríklad idú na gazdovský dvor, kde sa práve vyliahli kuriatka, v lete sa kúpu v jazere, na jeseň tancujú a spievajú v daždi a v zime stavajú snehuliaka. Spolu so Spievankou a Zahrajkom zažívajú rôzne dobrodružstvá, dozvedajú sa veľa nových vecí a hlavne im je stále veselo.  (Viac info)