blog

Vyhrajte so Zlodejkou kníh! (výsledky)

pondelok 20. januára 2014 20:42
Po 20.01. 2014 20:42

Len málo vecí nás poteší viac, ako keď sa vydavateľstvo rozhodne dotlačiť takú skvelú knihu, ako je Zlodejka kníh. Snáď len, keď sa môžeme tešiť nielen z dotlače, ale aj z filmového spracovania, ktoré práve mieri do kín.

A aby ste sa aj vy presvedčili, aká je daná kniha (a veríme, že aj film) dobrá, pripravili sme pre vás súťaž, v ktorej môžete vyhrať USB kľúč s motívom Zlodejky kníh, samotný román, ale aj lístky do kina. Otázky sú veľmi jednoduché, tak smelo do toho!

O čo hráme?

Máme pre vás pripravené tri zaujímavé ceny:

1. cena: kniha Zlodejka kníh + USB kľúč s motívom filmu + dva lístky do kina na Zlodejku kníh

2. cena: kniha Zlodejka kníh + USB kľúč s motívom filmu

3. cena: kniha Zlodejka kníh + USB kľúč s motívom filmu

Ako na to?

Veľmi jednoducho! Stačí vyplniť súťažný formulár, ktorý nájdete o pár riadkov nižšie (alebo priamo TU). A to je celé. 🙂 Súťaž trvá do 19.1.2014 a víťazov ohlásime tu, na stránkach nášho blogu. Nezabudnite, že každý súťažiaci má len jeden hlas, preto je zbytočné vypĺňať formulár viackrát. Držíme palce! 🙂

PS: A ak by ste chceli vedieť, prečo sme z dotlače taký nadšení, určite si prečítajte našu recenziu: Najlepšia kniha minulého roka je o smrti, vojne, ale hlavne o láske a nádeji.

Aktualizácia 20.1.2014:

Ďakujeme všetkým za účasť v súťaži. Vaša odozva bola obrovská a z tisícov (!!!) správnych odpovedí vyžreboval počítač týchto víťazov:

1. cena: Emília Rizmanová, Žilina

2. cena: František Magáč, Michalovce

3. cena: Peter Flimel, Pravenec

Výhercom srdečne gratulujeme a všetkým ďakujeme za účasť! 🙂