blog

Knižné tipy: Poriadna dávka napätia!

pondelok 17. februára 2014 16:15
Po 17.02. 2014 16:15

Neustále vychádzajú nové a nové knihy, vďaka čomu je veľmi ľahké prehliadnuť tie, ktoré skutočne stoja za pozornosť. A práve preto vám každý týždeň prinášame výber titulov, ktoré nás upútali, uchvátili a my sme si pri nich povedali: “Tak toto musíme odporučiť aj ďalej!” Pozrite sa každý pondelok na novinky minulého týždňa a nezabudnite si ich pridať do svojich wishlistov. Prehliadnuť dobrú knihu je až príliš jednoduché.

  • Agatha Christie – Vražda na zámku Styles

    Vynikajúca detektívka legendárnej britskej spisovateľky, ktorou sa to v roku 1916 všetko začalo. Je to neuveriteľné, ale v slovenčine vychádza tento príbeh prvýkrát, takmer po sto rokoch od jeho napísania!… (Viac info)

  • Karin Fossum – Neobzeraj sa

    Za druhý prípad inšpektora Sejera získala autorka v jednom roku cenu za najlepšiu nórsku detektívku roka aj cenu za najlepšiu škandinávsku detektívku.
    V malom mestečku pod horami sa deti môžu bez¬starostne hrávať a rodičia sa neboja púšťať ich von… (Viac info)

  • Seth Patrick – Oživovateľ

    Oživovatelia majú schopnosť prebudiť nedávno zosnulých, aby vypovedali o svojej smrti. Dvanásť rokov po prvom úspešnom oživení ich verejnosť konečne ako-tak prijíma. Výpovede mŕtvych sa začínajú akceptovať v procesoch… (Viac info)

  • Per Petterson – Odmietam

    V jedno skoré ráno sa na moste stretnú dvaja muži. Pred tridsiatimi piatimi rokmi boli najlepšími priateľmi. V tom čase Tommyho a jeho sestru opustila matka a neskôr aj… (Viac info)