blog

Vyhrajte jedinečnú knihu Vojtecha Zamarovského! (výsledky)

pondelok 21. apríla 2014 23:15
Po 21.04. 2014 23:15

Všetci milovníci histórie pozor! Máme tu pre vás súťaž, v ktorej môžete nielen vyhrať naozaj zaujímavú cenu, ale zároveň budete mať aj pomerne vysokú šancu na výhru! Len málo kníh bolo tak žiadaných a toľko ľudí zúfalých, ako z totálneho nedostatku knihy asi najpopulárnejšieho slovenského historika Vojtecha Zamarovského Objavenie Tróje. Kniha sa však dočkala dotlače (konečne) a my máme pre vás 20 kusov, ktoré môžete vyhrať v našej súťaži! A to nie je všetko – každá kniha má vloženú podpisovú kartu samotného Vojtecha Zamarovského!

O čo hráme?

Vojtech Zamarovský napísal množstvo skvelých historických kníh, ale Objavenie Tróje patrí jednoznačne medzi jeho najlepšie a najobľúbenejšie. A až dvadsať súťažiacich sa bude radovať z tejto knihy!

Ako na to?

Už tradične veľmi jednoducho – stačí vyplniť súťažný formulár! Hráme do 13.4.2014 a do súťaže sa dostanú všetky správne odpovede. Len drobné upozornenie – každý súťažiaci má len jeden hlas, preto je zbytočné vypĺňať formulár viackrát. 🙂 A teraz už nám neostáva nič iné, len vám držať palce! Mená výhercov oznámime priamo tu, na stránkach nášho blogu. 🙂

Aktualizácia 20.4.2014: Nečakali by sme, že Vojtech Zamarovský má ešte stále tak obrovskú základňu fanúšikov! Stovky a stovky správnych odpovedí náš však presvedčili o opaku, a tak sme veru mali z čoho losovať. A šťastie sa usmialo na týchto výhercov:

Simona Andrejová, Zemplínska Široká
Veronika Ocejáková, Košice
Jozef Fedák, Brezovica
Diana Motúzová, Považská Bystrica
Kristína Babišová, Dubnica nad Váhom
Mária Vargová, Bratislava
Zuzana Prachárová, Martin
Aleksandar Vidakovič, Bratislava
Peter Vrba, Nitra
Zuzana Pavlíková, Trnava
Renáta Kiovská, Trebišov
Veronika Dubcová, Lazany
Sidónia Smreková, Nová Ľubovňa
Frantisek Stankovic, Košice
Michal Osika, Teplička nad Váhom
Helena Pataráková, Kamienka
Lucia Krížová, Žilina
Miroslava Kubincova, Detva
Monika Nejezchlebová, Trenčín
Erika Kozáková, Trebišov

Výhercom srdečne gratulujeme a ak ste nevyhrali, nezúfajte, už teraz pre vás pripravujeme ďalšiu súťaž! 😉