blog

Všade dobre, v Literárnom stane najlepšie!

streda 23. júla 2014 17:33
St 23.07. 2014 17:33

Festival Bažant Pohoda je skvelá akcia, ktorú máme radi už roky. Ale v poslednej dobe je pre nás ešte výnimočnejšia. Už po druhýkrát sme vás mohli privítať v Literárnom stane Martinus.sk, ktorý sa aj vďaka vám stal počas celej doby trvania festivalu oázou dobrých kníh, literatúry a umenia, ale hlavne výnimočných ľudí – na pódiu, aj pred ním. Program začínal vo štvrtok večer a trval až do poslednej noci festivalu. Bolo by veľmi ťažké zachytiť skvelú atmosféru, ktorá v Literárnom stane nastala od prvej minúty a udržala sa až do konca. Ako to už býva – skúsenosť je neprenosná a každý opis sa stáva len vyblednutým odrazom, ktorý nedokáže zachytiť podstatu – radosť, smiech, záujem, zážitky, jednoducho mix ingrediencí, ktoré vytvorili program a jedinečné prostredie Literárneho stanu. 

Vďaka skvele pripravenému programu, ktorý by nebol tak dobrý, ako bol, keby nebolo o.z. Literarnyklub.sk a samozrejme aj našich kolegov, sme mohli privítať tak zvučné mená ako Eva Turnová, Jaz z Opráskov z české historje, Milan Lasica, Radka Denemarková, Dušan Mitana, Dušan Dušek, Robo Roth, Viliam Dobiáš a mnohí, mnohí ďalší. Okrem toho sme rozdali tisíce štýlových slnečných okuliarov, Pohodu zaplavili naše špeciálne festivalové tašky a každý, kto si kúpil knihu, dostal aj špeciálnu pečiatku! Ešte dlho by sa dalo písať o tom, aké to bolo celé skvelé a výnimočné, ale s festivalom Bažant Pohoda a Literánym stanom Martinus.sk je to ako s každým výnimočným zážitkom – treba to jednoducho zažiť!

A preto nám dovoľte poďakovať všetkým, ktorí ste si našli čas v nabitom programe festivalu a navštívili ste aj náš stan a zároveň sa tešíme na Martinusákov, ktorí nás navštívia nabudúce. Dovidenia (aj) na Pohode 2015!

Tisíce príbehov. Jeden stan. 

Váš Martinus.sk