blog

Len tento týždeň platí, že čím viac kúpite, tým viac môžete vyhrať!

utorok 23. septembra 2014 14:45
Ut 23.09. 2014 14:45

Jeseň je ako stvorená na čítanie, preto sme si pre vás pripravili jedinečnú súťaž, vďaka ktorej môžete vyhrať toľko, koľko sa sami rozhodnete. Stačí, ak v období od 23. septembra do 29. septembra vytvoríte objednávku na Martinus.sk a usmeje sa na váš šťastie pri našom žrebovaní. Počas nasledujúcich siedmych dní budeme každý deň budeme losovať piatich výhercov zo všetkých objednávok predchádzajúceho dňa a ich mená uverejníme na blogu. Každý z nich vyhrá poukážku v rovnakej hodnote, aká bude hodnota ich nákupu. 

Takže je len na vás, či nakúpite za 20 eur a vyhráte tým pádom 20 eurovú poukážku, alebo “vyplienite” svoj wishlist a rozhodnete sa ísť po čo najvyššej možnej výhre. 🙂 Aby sme vám výber uľahčili, pripravili sme pre vás množstvo akcií a výpredajov, ktoré stoja za to! Či už hovoríme o Veľkom jesennom výpredaji s vydavateľstvom Ikar, akciou na stovky DVD filmov za 1,49 eur alebo 20% zľavou na všetky učebnice, slovníky a ďalšie knihy potrebné do školy.

A na záver už len pár poznámok technického rázu. Pri objednávkach rozhoduje dátum vytvorenia objednávky, nie jej doručenia, takže do súťaže sa môžete zapojiť, aj ak túžite po nejakej knihe, ktorá sa dá ešte len predobjednať. Výherné poukážky budeme posielať po doručení a zaplatení výhernej objednávky, najskôr však 15. októbra. A to je všetko. Prajeme príjemné vyberanie a držíme palce! Mená prvých výhercov uverejníme už zajtra priamo tu, na stránkach blogu. 🙂