blog

Tri dôvody, prečo by ste nemali prehliadnuť Hrdinské Vianoce

streda 12. novembra 2014 18:58
St 12.11. 2014 18:58

Knižní hrdinovia sú späť a majú pre vás darčeky! A Pomocníka! A súťaž! A to sú vlastne tie tri dôvody! 🙂 Ale poďme pekne po poriadku, lebo ako to už s našimi knižnými hrdinami býva, nie sú to len tak obyčajné darčeky. A súťaž už vôbec nie! A vlastne ani ten Pomocník… 🙂

Vianočný pokoj a pohoda sú nepochybne super, ale čo si budeme vravieť – kým sa ich človek dočká, tak si musí prejsť výrazne stresujúcim obdobím, kedy je roboty viac než je zdravé a do toho treba piecť, upratovať a… nakupovať darčeky! Také, aby sa páčili, aby potešili a aby zároveň nezruinovali rodinný rozpočet. A to je moment, kedy nastupujú knižní hrdinovia, ktorí vás uchránia stresu z nakupovania darčekov! Teda ak im to dovolíte. 🙂

Hrdinské Vianoce prebiehajú od 10.11. do 23.11.
1. Knižní hrdinovia vám poradia tie správne knižky pod vianočný stromček

Naši knižní hrdinovia sú si vedomí, že tých kníh momentálne vychádza oveľa viac ako kedykoľvek predtým, preto je ťažké sa v nich vyznať a vybrať tie najlepšie pre blízkych. Preto pre vás vytvorili Vianočného pomocníka s výberom tých najlepších titulov, o ktorých sú presvedčení, že pod stromčekom naozaj potešia.

Výber v prevažnej miere NETVORIA známe bestsellery, lebo tie samozrejme väčšina Martinusákov aj tak pozná. Okrem toho taký Dominik Dán alebo Maxim E. Matkin sú nepochybne super, ale len málokoho poteší pod stromčekom viac ako jeden kus tej istej knihy. 🙂 Vianočného pomocníka našich knižných hrdinov nájdete priamo TU.

2. Každý nákup nad 39 eur odmeníme poukážkou v hodnote 5 eur a unikátnou formičkou

Čo je lepšie ako nakupovať darčeky? No predsa dostať za to odmenu! 🙂 A preto každý, kto nakúpi na Martinus.sk v čase trvania akcie Hrdinské Vianoce (čiže od 10.11. do 23.11.) aspoň za 39 eur, tomu po sviatkoch pošleme poukážku v hodnote 5 eur! A navyše mu k objednávke pribalíme jedinečnú formičku na prípravu vlastného knižného hrdinu!

3. Vďaka simulátoru zdobenia môžete vyhrať poukážku za najkrajšie vyzdobený perník

Čo robiť, kým budete čakať na svoju formičku za nákup nad 39 eur? No predsa trénovaním ozdobovania perníkov! Uznajte, že prvý simulátor zdobenia perníkov na svete stojí za vyskúšanie! 🙂 Navyše svoj vyzdobený perník môžete zapojiť do súťaže a ten úplne najkrajší vyhrá poukážku v hodnote 50 eur.