blog

Profesia days: Objavte knihy, ktoré vám pomôžu (nielen) kariérne rásť

pondelok 16. februára 2015 13:48
Po 16.02. 2015 13:48

Knihobežník zavíta tento rok na najväčší veľtrh práce Profesia days 2015 a predstaví vám tie najzaujímavejšie knihy z oblasti osobného a profesijného rozvoja. Zastavte sa v našom čitateľskom kútiku, zalistujte si v knihách a nezmeškajte zaujímavý sprievodný program!

Profesia days sú podujatím, kde môžete bezplatne získať užitočné informácie o hľadaní práce a nechať sa inšpirovať príbehmi úspešných ľudí z rôznych oblastí. Popri návšteve stánkov a medzi blokmi prednášok si tento rok 25. a 26. februára môžete oddýchnuť aj v našom čitateľskom kútiku. “Múdre” knihy môžu vhodne doplniť rôzne kurzy či školenia, čo poviete? 😉

 

Rozhodujte o svojej budúcnosti

Program veľtrhu počas oboch dní 25. aj 26. februára bude opäť veľkorysý. Odpovede na svoje otázky získajú študenti, absolventi, rodičia na materskej dovolenke, ale aj starší uchádzači o prácu. V bratislavskej Incheba Expo môžete stretnúť najviac zamestnávateľov a priamo sa s nimi porozprávať. Vypočujte si zaujímavú prednášku, alebo získajte nové zručnosti na jednom z workshopov:

knihob._blog-pic

Hlavné pódium

Prednášková miestnosť Profesia

Maxman Consultants

Centrum cudzích jazykov

cut – e online hodnotenie

IT learning room

 

 

Získajte 20% zľavu na nákup kníh

Ak vás niektorá z kníh v čitateľskom kútiku zaujme, môžete si ju rovno na mieste objednať s 20% zľavou, ktorá bude exkluzívne platiť na všetky objednávky uskutočnené cez www.martinus.sk. Máte doma knihy o motivácii a vzdelávaní, ktoré už nebudete čítať? Prineste ich na toto miesto do zdieľanej knižnice projektu Knihobežník a doprajte im ďalších čitateľov. Popri listovaní kníh môžete získať aj prvé informácie o pripravovanom projekte pre firemné či školské knižnice, alebo sa naučiť ako efektívne čítať texty. Vo štvrtok o 9.30 náš COO (alebo aj prevádzkový riaditeľ 🙂 ) Maťo Štrba porozpráva (nielen) o tom, čo sa naučil vo svojich predchádzajúcich zamestnaniach. Pridajte sa na udalosť aj na Facebooku a nezmeškajte ďalšie novinky 😉

 Navštívte náš čitateľský kútik na Profesia days a inšpirujte sa skúsenosťami úspešných firiem či osobností v skvelých knižných spracovaniach!

 

Tešíme sa na Vás,

Martinus.sk  a Knihobežník

 

profesia vizual

foto_druhy-newsletter_logo